Ugrás a tartalomra
Facebook/Oktoberfest

Baleset az Oktoberfest első napján, többen megsérültek

2023.09.17
18:27
Forrás
tenyek.hu
Súlyos baleset történt az Oktoberfest első napján, két embert kórházba szállítottak.

Elkezdődött a világ legnagyobb sörünnepe, szombaton látogatók százezrei özönlöttek Münchenbe, hogy egy csipetnyit megtapasztalhassák az igazi bajor életérzést.

Az Oktoberfest nyitónapján azonban súlyos baleset történt, ami miatt nyolc ember orvosi ellátásra, ketten pedig kórházi kezelésre is szorultak. A Krohnen Zeitung úgy tudja, az egyik hullámvasúton két kocsi ütközött egymásba. A hullámvasutat a baleset után lezárták, a rendőrség pedig nyomozást indított az ügyben, a baleset pontos okát azonban egyelőre nem közölték.

A fesztivál első napján nem csak ennek a hullámvasútnak akadtak technikai problémái. A Bild úgy tudja, egy hiba miatt szombaton további három játékot nem indítottak el.

Oktoberfest
Oktoberfest sörfesztivál

Most

15:50, Frissítve: 17:53

102-en vették át kollégiumi kulcsaikat

Összesen 102 elsőéves hallgató írta alá a beköltözési szerződést az Újvidéki Európa Kollégiumban. Ünnepi műsor is volt. Fremond Árpád az MNT elnöke az itthoni ösztöndíjlehetőségekre hívta fel a figyelmet.

Népszerű

Kádár Lara, az ifjú futótehetség

Még csak 12 éves, de a világranglista 3. helyén áll korosztályában, miután Gyepükajánon 87 kilométeres távot teljesített, és felállította az új szerb junior női csúcsot Kádár Lara.