Ugrás a tartalomra
Tanjug/AP/Sevastopol Governor Mikhail Razvozhaev telegram channel

Dróntámadás Krím és Moszkva ellen

2023.09.17
12:18
Forrás
Szerbiai RTV, portfolio.hu
Heves harcok folynak a fronton is.

Krímet és Moszkvát drónokkal támadták az ukránok az éjszaka folyamán. Orosz hatóságok közlése szerint vasárnap hajnalban legalább hat drónt lőttek le a Krím félsziget partjainál, két másikat pedig a fővárosi régió felett. A drónokat a félsziget északnyugati, nyugati és keleti partjainál semmisítették meg. Heves harcok folynak a fronton is, az ukrán csapatok az Azovi-tenger felé nyomulnak, jelentős veszteséget okozva az orosz megszállók felszerelés állományában.

Az Egyesült Államok szerint Észak-Korea segíthet Oroszországnak a tüzérségi lőszerek szállításában, ennek azonban szerintük nem lesz jelentős hatása. Mindeközben Finnország és Lengyelország betiltotta az orosz rendszámtáblás járművek belépését országaik területére.

dróntámadás
háború

Most

15:50, Frissítve: 17:53

102-en vették át kollégiumi kulcsaikat

Összesen 102 elsőéves hallgató írta alá a beköltözési szerződést az Újvidéki Európa Kollégiumban. Ünnepi műsor is volt. Fremond Árpád az MNT elnöke az itthoni ösztöndíjlehetőségekre hívta fel a figyelmet.

Népszerű

Kádár Lara, az ifjú futótehetség

Még csak 12 éves, de a világranglista 3. helyén áll korosztályában, miután Gyepükajánon 87 kilométeres távot teljesített, és felállította az új szerb junior női csúcsot Kádár Lara.