Ugrás a tartalomra

Erős földrengés Japánban, ketten megsérültek

2024.04.02
07:29
Forrás
Tanjug
Kedd reggel 6,1-es erősségű földrengés rázta meg Japán északkeleti részét. A földmozgás következtében két idősebb nő sérült meg.

Cunamiriadót eddig nem adtak ki. A Japán Meteorológiai Ügynökség jelentése szerint a rengés epicentruma Iwate prefektúra északi részén volt 71 kilométeres mélységben. Az ügynökség azonban arra figyelmeztet, hogy a térségben a következő egy hétben további 5-ös erősségű rengésekre kell számítani. A legközelebbi Onagava és Higasidori atomerőművekben az üzemeltető cég jelentése szerint a rengés után nem észleltek rendellenességeket.

földrengés
Japán

Kapcsolódó tartalmak

Most

21:33, Frissítve: 21:52

Exit poll: a HDZ nyert, de nem tud önállóan kormányt alakítani

A kormányzó jobbközép Horvát Demokratikus Közösség nyert a horvát parlamenti választásokon, de nem tud önállóan kormányt alakítani - derült ki a szavazófülkékből kilépők megkérdezésén alapuló és az urnazárás után nyilvánosságra hozott felmérésből.
20:29, Frissítve: 20:38

Megkezdődött az uniós csúcstalálkozó Brüsszelben

Az Európai Tanácsot alkotó vezetők gazdasági és versenyképességi kérdésekről, az ukrajnai háborúról, az EU és Törökország közötti kapcsolatokról, a közel-keleti konfliktusról és a libanoni fejleményekről fognak tárgyalni.

Népszerű

Havi 1.750 eurót is kereshet ezzel a munkával

Nagy szüksége van Szerbiának a kőművesekre. Virágzik az új építésű ingatlanok piaca, ehhez azonban munkaerőre van szükség, amit egyre nehezebb biztosítani. Hogy legyen elég kőműves, az építtetők kénytelenek egyre magasabbra tolni a béreket.