Ugrás a tartalomra

Gázolásos-késeléses merénylet Tel-Avivban

2023.07.04
18:03
Forrás
Szerbiai RTV
A rendőrség szerint a terrorista kedd délután járművével belehajtott egy csoport gyalogosba, majd kiszállt és több személyt megkéselt az izraeli városban.

Legkevesebb kilenc sérültről számoltak be a terepre kiérkező egészségügyi dolgozók. A biztonságiak szerint a terrorista a 20 éves palesztin Hasszin Khalila volt, és gyógykezelésére kapott belépési engedélyt Izraelbe.

A Gázai övezetet uraló szélsőséges Hamász szervezet szóvivője üdvözölte a merényletet és bejelentette, hogy ez csak a kezdet az izraeli hadsereg dzsenini műveletére, azonban nem vállalta a felelősséget a terrorcselekményért. A terroristát egy civil lőtte agyon a helyszínen.

Tel-Aviv
merénylet
Izrael

Most

13:32, Frissítve: 15:06

Egyetemi felkészítő tábor Újvidéken

Kétnapos felvételi felkészítő tábor kezdődött ma Újvidéken a Magyar Nemzeti Tanács szervezésében. A képzésen mintegy 50 diák vesz részt, akik a középiskola után egyetemen szeretnének továbbtanulni.

Népszerű

Havi 1.750 eurót is kereshet ezzel a munkával

Nagy szüksége van Szerbiának a kőművesekre. Virágzik az új építésű ingatlanok piaca, ehhez azonban munkaerőre van szükség, amit egyre nehezebb biztosítani. Hogy legyen elég kőműves, az építtetők kénytelenek egyre magasabbra tolni a béreket.

Berobbant a turistaidény Palicson

A nyárias időjárásnak köszönhetően a tó körüli sétányon, a vendéglátóhelyek teraszain és a fagylaltozók környékén is sokan voltak a délutáni órákban.