Ugrás a tartalomra
pixabay/skeeze

Halálos áldozatokat követelt az ítéletidő

2019-06-16
17:15
2019-06-16
17:20
Forrás
hirado.hu
Több halálos áldozata van az ítéletidőnek Nyugat-Európában

A Genfi-tóba fulladt egy nő, amikor hajójuk felborult a Svájc középső és nyugati részén szombat délután átvonult viharban, a szomszédos Franciaországban is életét vesztette egy német turista, akire rádőlt egy fa kempingezés közben. A Bern közeli interlakeni Greenfield fesztivál helyszínét a heves vihar miatt ki kellett üríteni, a rockkoncerteket le kellett mondani. Ötven kilométerrel távolabb, a franciaországi kempingben csapott agyon egy német turistát egy kidőlt fa. Tíz másik ember is könnyebben megsérült a közeli megyékben. A francia mezőgazdasági tárca szerint a vihar a legnagyobb károkat Drome megyében okozta, amelyet természeti katasztrófa sújtotta övezetnek nyilvánított a tárca.

vihar
ítéletidő

Most

Népszerű

Horgosi lány lett az idei Strandszépe

A zsűri értékelése alapján Szabó Noémi tehette fejére az idei Magyar Szó Strandszépe koronáját. Ő képviseli majd Vajdaságot a magyarországi Magyarok Szépe szépségversenyen.

Újabb rekordot döntött a dinár

Újabb rekordot döntött a dinár euróhoz viszonyított árfolyama. A ma jegyzett adatok szerint egy euró 117,7365 dinárt ér - tájékoztat a Szerbiai Nemzeti Bank.