Ugrás a tartalomra

Negyvenhatodik napja tart az izraeli offenzíva Gázában

2023.11.21
15:21
2023.11.21
15:28
Forrás
Pannon RTV
Az izraeli hadsereg hétfő este befejezte Dzsabalia város bekerítését, a tüzérségi erők és a repülőgépek előkészítették a területet a szárazföldi behatolásra, a szárazföldi erők megkezdték a terrorista célpontok elleni támadásokat.

Az izraeli katonák három, föld alatti alagutat tisztítottak meg. Rakétavetőket semmisítettek meg, valamint lakóházakban, sőt gyerekszobákban is fegyvereket találtak. Az izraeli repülőgépek a Hamász mintegy 250 célpontját lőtték az övezetben, köztük a Hamász fegyvereseit, rakétaindító állásokat és egyéb infrastruktúrát. Nem hagyjuk abba a harcot, amíg haza nem hozzuk túszainkat, meg nem semmisítjük a Hamászt, és nem biztosítjuk, hogy Gáza többé ne fenyegethessen - nyilatkozta Benjámin Netanjahu izraeli miniszterelnök.

Gáza
Izrael
Hamász
Dzsabálía

Most

10:01, Frissítve: 10:08

A niši Radničkit fogadja a TSC

Ismét hazai pályán játszik ma a TSC labdarúgó csapata. A topolyaiak a bajnokság 17. fordulójában a niši Radnički együttesét látják vendégül.
07:39, Frissítve: 07:54

Támadás az Eiffel-toronynál, egy halott

Egy embert késsel megölt, két másikat pedig kalapáccsal megsebesített szombat este egy támadó Párizsban, az Eiffel-torony közelében, miközben szemtanúk szerint azt kiáltotta, hogy "Allah Akbar".
07:03, Frissítve: 07:29

Advent első vasárnapja

Eljött az ideje, hogy meggyújtsuk az első gyertyát az adventi koszorún. Az idei ünnepkör azonban rendhagyó, különbözik a korábban megszokottaktól.

Népszerű

Mezőgazdászok, figyelem!

Új pályázatot hirdettek a mezőgazdászok számára. Beruházásaik 50 százalékát az állam biztosítja, vissza nem térítendő támogatás formájában.

Elindult a személyforgalom a Szabadka-Szeged vasútvonalon

Az első járat 5 óra 19 perckor indult Szegedről. Az első utasok között volt Lázár János magyar közlekedési miniszter és dr. Pásztor Bálint a VMSZ megbízott elnöke is. A személyvonatok ezen a vonalon ötször közlekednek majd mindkét irányba.