Ugrás a tartalomra

Nem küldenek NATO-katonákat Ukrajnába

2024.02.28
17:24
Forrás
Pannon RTV
Folytatódtak az összetűzések az orosz és az ukrán erők között.

Ukrajna azt állítja, hogy az éjszaka folyamán 10 orosz drónt lőtt le Ukrajna felett, az Orosz Légierő pedig arról számolt be, hogy az oroszországi Belgorod város felett semmisítettek meg egy ukrán drónt.

Olaf Scholz német kancellár elutasította annak lehetőségét, hogy NATO-katonák harcoljanak Ukrajnában. Korábban Emmanuel Macron francia elnök vetette fel annak lehetőségét, hogy európai katonák menjenek Ukrajnába.

A Kreml arra figyelmeztet, hogy a NATO-katonák Ukrajnába küldése közvetlen konfliktust jelentene Oroszországgal.

Janet Yellen amerikai pénzügyminiszter arra szólította fel Washington szövetségeseit, hogy fagyasszák ki a mintegy háromszázmilliárd dollárnyi zárolt orosz banki eszközöket, és a pénzt adják oda Ukrajnának.

NATO
Ukrajna
Oroszország
háború

Most

19:03, Frissítve: 20:04

Mozgasd meg az agyad!

Mozgasd meg az agyad! mottóval kvízestet szervezett Noszán a helyi Hinga Művelődési Egyesület. Az esemény célja a szórakozás, barátkozás, ügyesség és az általános műveltség fejlesztése volt. Négy- illetve ötfős csapatok versengtek a díjakért.

Népszerű

Havi 1.750 eurót is kereshet ezzel a munkával

Nagy szüksége van Szerbiának a kőművesekre. Virágzik az új építésű ingatlanok piaca, ehhez azonban munkaerőre van szükség, amit egyre nehezebb biztosítani. Hogy legyen elég kőműves, az építtetők kénytelenek egyre magasabbra tolni a béreket.