Ugrás a tartalomra

Netanjahu: a polgári áldozatok minimalizálására irányuló eddigi próbálkozások nem jártak sikerrel

2023.11.17
12:28
2023.11.17
12:35
Forrás
Szerbiai RTV
Figyelmeztető szórólapokat is szórnak.

Izrael mindent megtesz annak érdekében, hogy megvédje a civileket a Hamásszal folytatott harcok során Gázában, jelentette ki Benjamin Netanjahu izraeli miniszterelnök. Figyelmeztető szórólapokat is szórnak, de a polgári áldozatok minimalizálására irányuló eddigi próbálkozások nem jártak sikerrel – hangsúlyozta. Netanjahu elmondta, minden egyes polgár halála tragédia, ezért mindent megtesznek, hogy eltávolítsák őket a veszély közeléből, míg a Hamász azért, hogy ott tartsa őket.

Az Izraeli Védelmi Erők az éjszaka folyamán is folytatták a hadműveleteket a Gázai övezetben. A harci repülőgépek a Hamász helyszíneit vették célba, köztük fegyverraktárakat és a terrorista alakulat csoportjait. Szíria izraeli rakétákat lőtt le, amelyeket a Golán-fennsíkról lőttek fel Damaszkusz irányába. A szíriai hadsereg közleménye szerint az izraeli rakéták többségét semlegesítették, de némelyek közülük anyagi károkat okoztak.

Benjamin Netanjahu
Izrael

Most

22:25

Mága Zoltán koncertezett Topolyán

A hegedűművész Pásztor Istvánnak, a Vajdasági Magyar Szövetség elhunyt elnökének emléke előtt tisztelgett az eseménnyel a Sarlós Boldogasszony-plébániatemplomban.

Népszerű

Elhunyt Guba Éva, a Pannon RTV újságírója

Kollégánk hosszabb ideig tartó betegség után ma hunyt el - tudatta szerkesztőségünkkel családja. Guba Éva 2020 óta volt a Pannon RTV munkatársa, mint Tisza-menti tudósító.

Az egekbe szökött a malachús ára

Élősúlyban öt-hatszáz dinár, a hentesüzletekben a felpucolt malachús kilogrammja 900, de helyenként akár már az ezer dinárt is elkérik érte.