Ugrás a tartalomra

Oltás közben zuhant le egy repülőgép - Videó

2023.07.25
18:41
2023.07.25
18:58
Forrás
Szerbiai RTV
Két emberrel a fedélzetén zuhant le egy repülőgép, amely Évia szigetén a tűz oltásában vett részt.

Sajtóhírek szerint azt egyelőre nem lehet tudni, hogy a balesetnek vannak-e sérültjei - több helikopter keresi a pilótákat. A Szerbiai RTV értesülései alapján műszaki hiba történhetett, és a repülőgépen nem volt katapultáló rendszer.

A felvétel azt mutatja, hogy az alacsonyan repülő gép vizet locsol a tűzre, majd jobbra fordul, hirtelen veszt a magasságából, eltűnik egy kanyonban, és pillanatokkal később felrobban.

repülőgép
oltás
Évia

Most

18:59

Család, mindenki bástyája

A párok több mint felének csak egy gyermeke van és ezen változtatni kell - jelentette ki Darija Kisić Vranjéban, a Család, mindenki bástyája elnevezésű projekt eredményeinek bemutatásán.

Népszerű

Elhunyt Guba Éva, a Pannon RTV újságírója

Kollégánk hosszabb ideig tartó betegség után ma hunyt el - tudatta szerkesztőségünkkel családja. Guba Éva 2020 óta volt a Pannon RTV munkatársa, mint Tisza-menti tudósító.

Itt a disznótorok ideje - Megéri-e böllért fogadni?

A hideg idő beköszöntével elérkezett a disznótorok ideje. Legalábbis ott, ahol még éltetik ezt a hagyományt. Ma már a falvakban is egyre kevesebben döntenek a disznóvágás mellett, aminek több oka is van.

Az egekbe szökött a malachús ára

Élősúlyban öt-hatszáz dinár, a hentesüzletekben a felpucolt malachús kilogrammja 900, de helyenként akár már az ezer dinárt is elkérik érte.