Ugrás a tartalomra
Tanjug/AP Photo/Carolyn Kaster/2020.10.15.

Rekordot döntött Joe Biden

2020-10-24
20:34
2020-10-24
20:52
Forrás
Szerbiai RTV
Minden eddiginél több pénzt költött reklámra.

Az Amerikai Egyesült Államok demokrata elnökjelöltje minden eddiginél több pénzt költött televíziós és internetes reklámra a kampány során. Mintegy 582 millió dollárt adott ki erre a célra, a kampány végső tíz napjára pedig további 57 millió dollárt különítettek el reklámokra.

Biden ellenfele, Donald Trump az elmúlt két évben 342 millió dollárt fizetett ki a marketingeseknek. A republikánus párti elnökjelölt az utóbbi egy hétben 14 milliót költött csak a Facebookon futó kampányanyagra.

Arra számítanak, hogy a kampányra költött pénz összesen elérheti a 11 milliárd dollárt, beszámítva az összes támogatót mindkét oldalon, azaz mintegy 50 százalékkal többe kerülhet a mostani kampány, mint a 4 évvel korábbi voksolásnál.

Az Amerikai Egyesült Államokban az elnökválasztást november 3-án tartják.

Fotó: Tanjug/AP Photo/Chris Seward

rekord
reklám
kampány
Amerika
Egyesült Államok
pénz
költ

Most

14:33, Frissítve: 14:43

Égető szükség lenne terelőútra Temerinben

Temerin főutcáján folyamatos a személy- és teherforgalom. Elsősorban Újvidék vonzáskörzete miatt nagy az észak-dél irányú forgalom. A település tehermentesítése miatt régóta aktuális kérdés egy kerülőút kiépítése.
14:25

Szabadkára is visszaszivárognak a migránsok

Szabadkára is egyre több migráns tér vissza, és próbálkozik meg ismét nekivágni a magyar határkerítésnek. Amióta legutóbb összeszedték és távolabbi szerbiai befogadóközpontokba szállították el őket, néhány napig nyugalom volt a városban.
13:43

A KKT 100 napja Óbecsén

Száz nap alatt öt ülést tartott az új összetételű községi képviselő-testület Óbecsén. Az eddigi munkát és a koalíciós együttműködést ma sajtótájékoztatón értékelte Kiss Igor, az óbecsei képviselő-testület elnöke.

Népszerű

Az új év új nyugdíjkorhatárt hoz

Két hónappal hosszabb ideig kell dolgozniuk a nőknek Szerbiában 2021. január elsejétől, hogy öregségi nyugdíjba vonulhassanak. Be kell tölteniük a 60 év, két hónapot.