Ugrás a tartalomra
Tanjug/AP Photo/Carolyn Kaster/2020.10.15.

Rekordot döntött Joe Biden

2020.10.24
20:34
2020.10.24
20:52
Forrás
Szerbiai RTV
Minden eddiginél több pénzt költött reklámra.

Az Amerikai Egyesült Államok demokrata elnökjelöltje minden eddiginél több pénzt költött televíziós és internetes reklámra a kampány során. Mintegy 582 millió dollárt adott ki erre a célra, a kampány végső tíz napjára pedig további 57 millió dollárt különítettek el reklámokra.

Biden ellenfele, Donald Trump az elmúlt két évben 342 millió dollárt fizetett ki a marketingeseknek. A republikánus párti elnökjelölt az utóbbi egy hétben 14 milliót költött csak a Facebookon futó kampányanyagra.

Arra számítanak, hogy a kampányra költött pénz összesen elérheti a 11 milliárd dollárt, beszámítva az összes támogatót mindkét oldalon, azaz mintegy 50 százalékkal többe kerülhet a mostani kampány, mint a 4 évvel korábbi voksolásnál.

Az Amerikai Egyesült Államokban az elnökválasztást november 3-án tartják.

Fotó: Tanjug/AP Photo/Chris Seward

Tanjug/AP Photo/Chris Seward
rekord
reklám
kampány
Amerika
Egyesült Államok
pénz
költ

Most

21:26, Frissítve: 21:52

Oltásra buzdít a VIFÓ elnöke

Az elmúlt fél évben megnőtt a fiatalok oltási kedve, egyre többen veszik fel már a harmadik oltást is, viszont még mindig sok a tenni való - jelentette ki a Közügyekben Szollár Ádám, a VIFÓ elnöke.

Népszerű

Tüntetés a szigorítás ellen Szabadkán

Tüntetést szerveztek vasárnap este Szabadkán az új intézkedés miatt, miszerint 22 óra után csak védettségi igazolás felmutatásával lehet belépni a szórakozó- és vendéglátóhelyekre.

Fizetés- és nyugdíjemelés jön Szerbiában

7,5 százalékkal emelkedik idén a GDP Szerbiában, ami magasabb fizetéseket és nyugdíjakat jelent - mondta el az Instagram-oldalán közzétett bejegyzésében Aleksandar Vučić szerb államfő. A költségvetés módosításáról vitázik a szerbiai parlament.