Ugrás a tartalomra
Tanjug/AP Photo/Carolyn Kaster/2020.10.15.

Rekordot döntött Joe Biden

2020.10.24
20:34
2020.10.24
20:52
Forrás
Szerbiai RTV
Minden eddiginél több pénzt költött reklámra.

Az Amerikai Egyesült Államok demokrata elnökjelöltje minden eddiginél több pénzt költött televíziós és internetes reklámra a kampány során. Mintegy 582 millió dollárt adott ki erre a célra, a kampány végső tíz napjára pedig további 57 millió dollárt különítettek el reklámokra.

Biden ellenfele, Donald Trump az elmúlt két évben 342 millió dollárt fizetett ki a marketingeseknek. A republikánus párti elnökjelölt az utóbbi egy hétben 14 milliót költött csak a Facebookon futó kampányanyagra.

Arra számítanak, hogy a kampányra költött pénz összesen elérheti a 11 milliárd dollárt, beszámítva az összes támogatót mindkét oldalon, azaz mintegy 50 százalékkal többe kerülhet a mostani kampány, mint a 4 évvel korábbi voksolásnál.

Az Amerikai Egyesült Államokban az elnökválasztást november 3-án tartják.

Fotó: Tanjug/AP Photo/Chris Seward

Tanjug/AP Photo/Chris Seward
rekord
reklám
kampány
Amerika
Egyesült Államok
pénz
költ

Most

19:50, Frissítve: 20:01

Osztrák, francia és brit szecesszió a magyar fővárosban

A szecesszió szó hallatán sokaknak Szabadka jut eszébe annak városképe miatt. Ugyanakkor Budapest is rejteget szecessziós kincseket. Ha nem is az épületek kinézetében, a Ráth György-villában biztosan rábukkanhatnak a századforduló kincseire.
15:39, Frissítve: 16:44

Folyamatosan nő a napi esetszám Szerbiában

Tovább nőtt a napi koronavírusos esetek száma Szerbiában. Az elmúlt 24 órában a 10710 tesztből 487 páciensnél azonosították a Covid-19 betegséget, és 2 páciens hunyt el a kór szövődményeiben.

Népszerű

Gyengülnek a Föld „életjelei”

A Föld „életjeleinek” gyengülésére figyelmeztetett a BioScience című szaklapban megjelent cikkben a világ több mint tízezer vezető kutatója.

Világszerte erdőtüzek pusztítanak

Hatalmas erdőtüzek pusztítanak Európa nyugati részén és ázsiai határán, valamint az Egyesült Államok nyugati részén és Szibériában is.