Ugrás a tartalomra

Szén-monoxid-mérgezés egy torinói templomban, 40 embert kórházba szállítottak

2024.03.31
16:11
Forrás
Szerbiai RTV
Negyven ember került kórházba szén-monoxid-mérgezés miatt az olaszországi Torinóhoz közeli Pont-Canavese városának templomában.

Az ANSA jelentése szerint 10 ember van a kórház túlnyomásos kamrájában, köztük egy nyolcéves fiú. A tűzoltók és a rendőrség megállapításai szerint a mérgezés azért történt, mert a San Costanzo templom kazánjának meghibásodása miatt szén-monoxid szabadult fel.

Torino
szén-monoxid

Kapcsolódó tartalmak

Most

21:33, Frissítve: 21:52

Exit poll: a HDZ nyert, de nem tud önállóan kormányt alakítani

A kormányzó jobbközép Horvát Demokratikus Közösség nyert a horvát parlamenti választásokon, de nem tud önállóan kormányt alakítani - derült ki a szavazófülkékből kilépők megkérdezésén alapuló és az urnazárás után nyilvánosságra hozott felmérésből.
20:29, Frissítve: 20:38

Megkezdődött az uniós csúcstalálkozó Brüsszelben

Az Európai Tanácsot alkotó vezetők gazdasági és versenyképességi kérdésekről, az ukrajnai háborúról, az EU és Törökország közötti kapcsolatokról, a közel-keleti konfliktusról és a libanoni fejleményekről fognak tárgyalni.

Népszerű

Havi 1.750 eurót is kereshet ezzel a munkával

Nagy szüksége van Szerbiának a kőművesekre. Virágzik az új építésű ingatlanok piaca, ehhez azonban munkaerőre van szükség, amit egyre nehezebb biztosítani. Hogy legyen elég kőműves, az építtetők kénytelenek egyre magasabbra tolni a béreket.