Ugrás a tartalomra

További öt falura terjesztette ki támadását Oroszország

2024.02.29
16:07
Forrás
Pannon RTV
Az orosz védelmi minisztérium azt állítja, hogy hadseregük elfoglalta Petrovsko falut ezen a területen, és kedvezőbb pozíciókat szerzett.

Az ukrán fegyveres erők beszámolói szerint az orosz hadsereg kiterjesztette támadásait további öt falura Avgyijivka környékén.

Volodimir Zelenszkij ukrán elnök részt vett az Ukrajna-Délkelet-Európa csúcstalálkozón Tiranában, ahol a résztvevők közös nyilatkozatot fogadtak el, amelyben támogatásáról biztosították Ukrajna függetlenségét, szuverenitását és területi integritását az 1991 óta nemzetközileg elismert határain belül.

Moszkva jelezte, hogy nem érdekelt a fekete-tengeri gabonaszerződés megújításában, és saját exportkapacitással rendelkezik. A tavalyi év közepén véget ért megállapodás lehetővé tette Ukrajna számára, hogy gabonát szállítson a fekete-tengeri kikötőiből.

orosz-ukrán háború
Ukrajna
Volodimir Zelenskij

Most

19:03, Frissítve: 20:04

Mozgasd meg az agyad!

Mozgasd meg az agyad! mottóval kvízestet szervezett Noszán a helyi Hinga Művelődési Egyesület. Az esemény célja a szórakozás, barátkozás, ügyesség és az általános műveltség fejlesztése volt. Négy- illetve ötfős csapatok versengtek a díjakért.

Népszerű

Havi 1.750 eurót is kereshet ezzel a munkával

Nagy szüksége van Szerbiának a kőművesekre. Virágzik az új építésű ingatlanok piaca, ehhez azonban munkaerőre van szükség, amit egyre nehezebb biztosítani. Hogy legyen elég kőműves, az építtetők kénytelenek egyre magasabbra tolni a béreket.