Ugrás a tartalomra

Turbulenciába került egy repülőgép Hawaii-on, több mint 30-an megsérültek

2022.12.19
08:10
Forrás
Tanjug
Súlyos turbulenciába került egy repülőgép Hawaii-on, több mint 30 ember megsérült, közülük 11 súlyosan - jelentette a helyi média.

A Hawaiian Airlines járata vasárnap szállt fel az arizonai Phoenixből és Honoluluban szállt le. A gép tele volt, a 10 fős személyzet mellett 278 utas tartózkodott a fedélzeten. A mentők 36 különböző sérülést szenvedett beteget láttak el, közülük 11-et súlyos állapotban szállítottak a helyi kórházakba – írja a Reuters.

A légitársaság szerint a legtöbben fejsérülést szenvedtek. Az ügyben vizsgálatot indítottak.

Hawaii
repülőgép

Most

18:59

Család, mindenki bástyája

A párok több mint felének csak egy gyermeke van és ezen változtatni kell - jelentette ki Darija Kisić Vranjéban, a Család, mindenki bástyája elnevezésű projekt eredményeinek bemutatásán.

Népszerű

Elhunyt Guba Éva, a Pannon RTV újságírója

Kollégánk hosszabb ideig tartó betegség után ma hunyt el - tudatta szerkesztőségünkkel családja. Guba Éva 2020 óta volt a Pannon RTV munkatársa, mint Tisza-menti tudósító.

Itt a disznótorok ideje - Megéri-e böllért fogadni?

A hideg idő beköszöntével elérkezett a disznótorok ideje. Legalábbis ott, ahol még éltetik ezt a hagyományt. Ma már a falvakban is egyre kevesebben döntenek a disznóvágás mellett, aminek több oka is van.

Az egekbe szökött a malachús ára

Élősúlyban öt-hatszáz dinár, a hentesüzletekben a felpucolt malachús kilogrammja 900, de helyenként akár már az ezer dinárt is elkérik érte.