Ugrás a tartalomra

Tűz Isztambulban - sok a halott

2024.04.02
16:36
2024.04.02
21:19
Forrás
CNN, Reuters
27 ember meghalt, 13 pedig megsérült ma Isztambulban, amikor tűz ütött ki egy szórakozóhelyen. Az épületben éppen javítási munkálatok zajlottak.

A 13 sérült közül hét állapota súlyos - közölte a török állami média a hivatalos szervekre hivatkozva. A város európai oldalán lévő Besiktas nevű központi negyedben keletkezett tüzet eloltották, az ügyben vizsgálat indult. Öt személy ellen adtak ki elfogatóparancsot, köztük három a szórakozóhelyet irányította, egy pedig a felújításért felelős – írta Yilmaz Tunc török igazságügyi miniszter az X-en.

„A helyszíni szemle és a bizonyítékgyűjtés folyamatban van, és egy 3 fős, munkavédelemre és tűzvédelemre szakosodott szakértői csoport is folytatja munkáját a tűz okának feltárásán” – mondta.

A helyszínre érkezett az isztambuli régió kormányzója is. Újságíróknak nyilatkozva megerősítette, hogy az áldozatok azok a munkások voltak, akik a felújítást végezték.

Isztambul

Most

19:17

Đoković kiesett Monte Carlóban

Meglepetésre kiesett Novak Đoković a monte-carlói salakpályás férfi tenisztorna elődöntőjében, mivel három szettben vereséget szenvedett a norvég Casper Ruudtól.

Népszerű

Új életre kelhet a Fidelinka

Beruházás a régió egyik legismertebb malomipari vállalatába - egyebek mellett ezzel a témával foglalkozott a Közügyek.

Megtalálták az eltűnt tinédzsereket

A Novi Pazar-i rendőrök vasárnap este megtalálták azt a két tinédzsert, akiknek eltűnését április 2-án jelentették – erősítette meg a rendőrség.