Ugrás a tartalomra
Csónak
Pixabay

Újabb migránshajó érkezett Romániába

2017-09-09
13:57
2017-10-04
12:34
Újabb migránshajó érkezett szombat reggel a Fekete-tengeren keresztül Romániába – írják helyi lapok.

A körülbelül száz illegális bevándorlót szállító kis méretű hajóra a román parti őrség figyelt fel az éjszaka folyamán. A szabadidős tevékenységekre gyártott kishajó nem állt meg a parti őrség hajójának felszólítására, folytatta útját a román partok felé. A hajót végül megállították. A parti őrség szóvivője elmondta: szombat reggel a bolgár parti őrség is megállított egy illegális bevándorlókat szállító hajót. A migránsok pontos számáról és származási országukról az ellenőrzési folyamat végén közölnek adatokat. Ez immár a negyedik hasonló kishajó, amelyet illegális bevándorlókkal a fedélzetén az utóbbi hetekben fogott el a román parti őrség. (MTI)

Fekete-tenger
hajó
migráns
Románia

Most

13:58, Frissítve: 14:23

Változékony, szeles idő lesz

Kedden a szokásosnál alacsonyabb hőmérséklet vár ránk. Szerdától némi felmelegedés lehet. Szerbia egyes részein sárga riasztás van érvényben a zivatarok miatt.

Népszerű

Megjelent a Kawasaki-kór Szerbiában

Szerbiában is megjelent a Kawasaki betegség a gyerekeknél. Két 5 évnél idősebb beteget ápolnak. Mindketten koronavírus-fertőzöttek voltak, és a Kawasaki tünetei közül csupán néhány jelentkezett náluk.