Ugrás a tartalomra
Pannon RTV

A Vajdasági Mentorprogram harmadik évadának zárórendezvénye

2023.05.30
21:49
2023.05.30
21:55
Forrás
Pannon RTV
A Pannon Televízió felvétele

A magyar Miniszterelnökség Nemzetpolitikai Államtitkárságának támogatásával, a Vajdasági Magyar Vállalkozók Egyesülete, a Prosperitati Alapítvány és a Design Terminallal együttműködve, 2022 októberében útjára indult a vajdasági mentorprogram harmadik évada. A program célja a vajdasági vállalkozók együttműködése, szakmai támogatása, valamint továbberősítése. a Vajdasági Mentorprogram harmadik évadának zárórendezvényét Palicson tartották.

Vajdasági Mentorprogram
Prosperitati Alapítvány
Juhász Bálint
Szilágyi Péter
Pásztor István

Most

21:04, Frissítve: 21:16

Kivonulnak a térségből

Eszem ágában sincs arra utasítani a szerb katonaságot, hogy lépjék át a Szerbia és Koszovó közötti adminisztratív vonalat - nyilatkozta a Financial Times brit lapnak Aleksandar Vučić.
16:05, Frissítve: 17:32

Új imaházat kapott a verbászi evangélikus közösség

Új imaházat kapott a verbászi evangélikus közösség a magyar kormány támogatásának köszönhetően. A fejlesztés által lehetőség nyílik arra, hogy a helyi evangélikus közösség hitében megmaradhasson. Az ünnepélyes felszentelést ma délelőtt tartották.
14:45, Frissítve: 16:26

Ragadós, szaftos, megnyalhatod utána minden ujjadat

Hatodik alkalommal szervezték meg a Szent Mihály-napi körömpörköltfőző-versenyt a szabadkai Zorka Helyi Közösségben. A VMSZ helyi szervezete által megtartott hagyományőrző gasztronómiai eseményen idén 19 csapat vett részt.

Népszerű

Kádár Lara, az ifjú futótehetség

Még csak 12 éves, de a világranglista 3. helyén áll korosztályában, miután Gyepükajánon 87 kilométeres távot teljesített, és felállította az új szerb junior női csúcsot Kádár Lara.