Ugrás a tartalomra
Pannon RTV

Hitünk – 2021.08.15.

2021.08.15
17:25
Forrás
Pannon RTV
A Pannon TV vallási műsora

A budapesti Belvárosi Nagyboldogasszony Főplébánia is fontos helyszíne lesz az 52. Nemzetközi Eucharisztikus Kongresszusnak. Ez a magyar főváros legrégebbi temploma. A világméretű ünnepségsorozat a magyar kultúra, a történelmi hagyományok és az egyházi élet bemutatására is lehetőséget nyújt majd. Az 1881 óta rendszeresen megszervezett egyhetes nemzetközi rendezvényen a katolikus egyház tanítása szerint az oltáriszentségben jelen lévő Jézus Krisztust hirdetik és ünneplik.
A Szabadkai Református Egyházközség már hosszú évek óta szervez tábort, nem csak református gyerekek számára. Az idei év témája, az volt, hogy mindenkinek van értéke, mindenkiben van valami értékes.

Hitünk
Osztie Zoltán
Belvárosi Nagyboldogasszony Főplébánia
Harangozó Áron Álmos
Pap Tamás
Szalai Anett
Őri Máté
Harangozó László

Kapcsolódó tartalmak

Most

15:59

Szenttamás község napja

Koszorúzással és oklevelek kiosztásával emlékeztek meg Szenttamás község napjáról. 77 évvel ezelőtt, ezen a napon vették át a hatalmat a Jugoszláv Népfelszabadító Hadsereg és a szovjet Vörös Hadsereg egységei a település felett.

Népszerű

Aleksandar Vučić: Aki mer, az nyer

Aki mer, az nyer - mondta magyarul Aleksandar Vučić szerb államfő Horgoson. Ezzel a mondattal Orbán Viktor magyar miniszterelnök Szerbia felé irányuló politikáját jellemezte.

Fogjunk össze a tiszaszentmiklósi Szarvák családért!

Ismét jó szándékú emberek segítségét kéri a tiszaszentmiklósi Szarvák Krisztina és családja. Az édesanya tavaly egyedül maradt hét gyermekével, miután férje rövid, súlyos betegség következtében elhunyt.

Vučić: szerb és magyar, barát és testvér

A VMSZ elnökével közös képet jelentetett meg az Instagramon a szerb köztársasági elnök. A Szabadka és Szeged közötti vasút felújítási munkálatainak alapkőletételét követően