Ugrás a tartalomra

Időjárás – 2022.10.17.

2022.10.17
18:00
2024.02.05
12:41
Forrás
Pannon RTV
A hét elején még kitart a vénasszonyok nyara, de szerdától az előrejelzések szerint beborulhat, és a hőmérséklet is csökken.

A következő napokban a hőmérséklet a reggeli 7 és a napközbeni 23 fok között alakul. A hét közepétől érkezik a lehűlés, a nappali hőmérséklet legfeljebb 16 fok lesz.

Az esti órákban 5-9 fok között alakulnak a minimum értékek. Topolyán 5, Újvidéken és környékén 7, Magyarkanizsán 8, míg Szabadkán 9 fok lesz majd a hajnali órákban.

Kedden helyenként ismét párás, ködös lehet a reggel, de napközben mindenhol sok napsütésre számíthatunk. Csapadék nem várható, országszerte 22 fok körül alakul a nappali csúcshőmérséklet, több helyen erős széllökésekre kell számítani a délelőtti órákban.

Szerdán még országszerte élvezhetjük a napsütést és a 20 fok feletti nappali csúcsértékeket. Csütörtökön már változékony, napos-felhős időszakok váltják egymást, viszont a legmelegebb órákban is már csak 15 fokig kúszik fel a hőmérő higanyszála. Pénteken tovább csökken a hőmérséklet, reggel már több helyen fagyponthoz közelíthet. Szombaton pedig már ismét némi felmelegedés éri el térségünket.

Napsütés és szélcsend, ez jellemzi a régió időjárását holnap. A legalacsonyabb hőmérséklet Szegeden és Szófiában lesz, ahol 17 fokot mérhetünk majd. Többnyire 20 fok körül tetőzik a nappali hőmérséklet. A legmelegebb Horvátországban lesz, Eszéken 23, Zágrábban 22 fokot mutat majd a hőmérő.

időjárás

Kapcsolódó tartalmak

Most

14:52, Frissítve: 16:53

Népszerűek a palicsi programok

Május másodikán is több ezren látogattak Palicsra, habár a borongós időjárás miatt nem volt akkora tömeg mint előző nap, amikor mintegy 40 ezer ember fordult meg a tóparton.

Népszerű

Előmajálisozott Horgos

Az egész napos rendezvényen családok, baráti társaságok, fiatalok és idősek egyaránt jól érezték magukat, mivel számos program közül válogathattak az érdeklődők. A rendezvény célja a közösség összekovácsolása, a barátkozás és a szórakozás.