Ugrás a tartalomra

Időjárás – 2022.10.21.

2022.10.21
18:00
2024.02.05
12:41
Forrás
Pannon RTV
A hűvös éjszakák és nappalok után ismét a melegé lesz a főszerep. Az elkövetkező napokban sok napsütésben lesz részünk.

Az éjszakák és a nappalok is kellemesek lesznek. Napközben 26 fokos maximumokra kell számítani.

Az előttünk álló éjszakán nem lesz túl hideg. A minimum értékek 6 és 13 fok között alakulnak majd. A leghűvösebb Belgrádban lesz, ahol mindössze 6 fokot mutat majd a hőmérő. Zomborban viszont 13, Topolya környékén pedig 12 fokra kell számítani az éjszaka folyamán.

Szombaton nyugodtan tervezzünk kinti programot, hiszen igazi indián nyár vár ránk. Több vajdasági városban egészen 26 fokig is felkúszhat hőmérő higanyszála. Napközben gomolyfelhők tarkítják majd az eget, de esőre csak estefelé, éjszaka kell számítani.

Vasárnap szintén meleg időnk lesz. 22 fok körül alakul a csúcshőmérséklet, azután ismét kifejezetten meleg lesz, az ilyenkor szokásoshoz képest: hétfőn és kedden 24 és 26 fok közötti maximumokat mérhetünk, de Szerbia egyes részein ennél magasabb is lehet a nappali hőmérséklet. Komolyabb lehűlésre csak a jövő hét közepén kell számítani.

Napos-felhős. Ez jellemzi a régió időjárását holnap. A legalacsonyabb hőmérséklet Ljubljanában lesz, ahol mindössze 15 fokra kell számítani. Budapesten 17, Kolozsváron 18 fok lesz a legmelegebb órákban. A régióban a szerb fővárosban lesz a legmelegebb, Belgrádban 26 fokos maximumok lesznek a nap folyamán.


 

 

 

időjárás

Kapcsolódó tartalmak

Most

14:52, Frissítve: 16:53

Népszerűek a palicsi programok

Május másodikán is több ezren látogattak Palicsra, habár a borongós időjárás miatt nem volt akkora tömeg mint előző nap, amikor mintegy 40 ezer ember fordult meg a tóparton.

Népszerű

Előmajálisozott Horgos

Az egész napos rendezvényen családok, baráti társaságok, fiatalok és idősek egyaránt jól érezték magukat, mivel számos program közül válogathattak az érdeklődők. A rendezvény célja a közösség összekovácsolása, a barátkozás és a szórakozás.