Ugrás a tartalomra

Időjárás – 2022.12.15.

2022.12.15
16:04
2022.12.15
17:40
Forrás
Pannon RTV
Borult, helyenként csapadékos időjárásban lesz részünk a következő napokban. A hétvégére ismét fagyos reggelekre ébredhetünk és a nappali hőmérséklet sem haladja meg a +3 fokot.

Az előttünk álló éjszaka az előző napokhoz képest enyhébb lesz, Vajdaság-szerte 5-6 fokokat mérhetünk a hajnali órákban. A térségben csapadákos időjárásra számíthatunk az éjszaka folyamán, helyenként a szél is felerősödhet.

A csapadékos időjárás holnap is kitart. Vajdaság északi településein, Szabadkán, Magyarkanizsán és Topolyán többnyire napos-felhős időjárásban lehet részünk. Zombor és Kúla környékén 14 fokig is felkúszhat a hőmérő higanyszála, míg a legalacsonyabb hőmérsékletet Szabadkán, Nagykikindán, Óbecsén és Nagybecskereken mérhetjük, ahol mindössze 11 fok lesz.

A környező országokban is csapadákos, változékony időjárásra számíthatunk a holnapi nap folyamán. Nagyobb mennyiségű esőre Budapesten, Zágrábban, Podgoricán és Ljubljanában lehet számítani. Átlagosan 7 és 15 fok közötti értékekre van kilátás a régióban.

Ami a hosszabb távú előrejelzést illeti: Szombaton még marad a 10 fok körüli csapadékos időjárás, vasárnaptól azonban ismét fagypont alá esik a hőmérséklet a hajnali órákban, a maximum hőmérséklet is mindössze 2 fok körül alakul. Hétfőn ismét erős hajnali fagyra ébredhetünk, és napközben is marad a fagypont körüli hőmérséklet. Enyhülést kedden várhatunk.

időjárás

Kapcsolódó tartalmak

Most

09:15, Frissítve: 09:25

A Leverkusen tovább menetel

A Bayer Leverkusen magabiztosan nyerte az AS Róma elleni Európa Liga elődöntő első mérkőzését. A Marseille és az Atalanta döntetlen.
07:48, Frissítve: 11:31

Egy éve történt a belgrádi iskolai mészárlás

Egy évvel ezelőtt, 2023. május 3-án gyászba borult Szerbia. Ezen a napon történt ugyanis az az iskolai lövöldözés a belgrádi Vladislav Ribnikar Általános Iskolában, amelyben 9 gyermek és egy felnőtt vesztette életét.
07:23

Ortodox nagypéntek van

A hívek ma Jézus kereszthalálára emlékeznek, ez a legszomorúbb nap az egyházi évben. Szigorú böjti nap azok számára, akik a Julianus-naptárt követik.

Népszerű

Előmajálisozott Horgos

Az egész napos rendezvényen családok, baráti társaságok, fiatalok és idősek egyaránt jól érezték magukat, mivel számos program közül válogathattak az érdeklődők. A rendezvény célja a közösség összekovácsolása, a barátkozás és a szórakozás.