Ugrás a tartalomra

Időjárás – 2022.12.17.

2022.12.17
18:00
2024.02.05
12:41
Forrás
Pannon RTV
Megszűnik a csapadék, száraz, napos időben lesz részünk az előrejelzések szerint.

Ez azonban nem azt jelenti, hogy kellemes hőmérséklet várható. A reggelek hűvösek, fagyosak lesznek, 0 fok alatti hőmérséklettel, de a délutáni csúcsok sem haladják meg a 10 fokot.

Szombaton éjszaka egyes területeken erős lesz a nyugati, északnyugati szél. Említésre méltó csapadék nem várható. Többnyire 0 fok alatt alakul a hőmérséklet. A leghűvösebb Zomborban, Újvidéken és Kúlán lesz.

Holnap Vajdaság nagy részén sok napsütésre számíthatunk, csak kisebb körzetekben lehet több felhő az égen. Mérséklődik, legyengül a légmozgás. A reggeli órákban -2 és 0 fok között alakul a legalacsonyabb hőmérséklet, délután 2-3 fok lesz.

Az előrejelzések szerint a jövő héten sokfelé fagyosak lesznek a hajnalok, az éjszakák. Csapadék csütörtökig sehol sem várható. Hétfőn napközben napos időre van kilátás, kedden és szerdán az északi és nyugati tájakon megerősödik a felhőzet. Csütörtökön pedig már csak rövid időre láthatjuk a napot az égen. A hőmérséklet átlagosan -2 és 6 fok között alakul. Pénteken az északi és keleti tájakon ismét megered az eső.

A környező országokban is száraz időjárás lesz a jellemző a holnapi nap folyamán. A napos és felhős időszakok váltják egymást. A romániai Kolozsváron lesz a legalacsonyabb a nappali csúcshőmérséklet, 0 fok várható. Ezzel ellentétben 11 fokot mutathat a hőmérő Podgoricán. A térképet tekintve a legtöbb helyen átlagosan 1 és 5 fok közötti értékek lesznek.


 


 

időjárás

Kapcsolódó tartalmak

Most

14:39, Frissítve: 14:44

Kollégium vagy lakás?

Az egyetemi hallgatóknak továbbtanulásuk során számos költséggel kell számolniuk. A lakhatási kiadások a legmagasabbak. Legtöbben a kollégiumot választják annak kedvező ára miatt, de túljelentkezés esetén marad a lakás bérlésének a lehetősége.
12:58, Frissítve: 13:43

Az egész ország az áldozatokra emlékezik

Egy évvel a belgrádi iskolai lövöldözés után az egész ország megemlékezett az áldozatokról. A televízió és rádióműsorok reggel 8:41 perckor megszakították a sugárzást, és egy perces néha csenddel tisztelegtek a lövöldözésben elhunytak emléke előtt.

Népszerű

Előmajálisozott Horgos

Az egész napos rendezvényen családok, baráti társaságok, fiatalok és idősek egyaránt jól érezték magukat, mivel számos program közül válogathattak az érdeklődők. A rendezvény célja a közösség összekovácsolása, a barátkozás és a szórakozás.