Ugrás a tartalomra

Időjárás – 2023.01.25.

2023.01.25
18:00
2024.02.05
12:42
Forrás
Pannon RTV
Marad a felhős idő a hét végéig, sőt még a jövő hét elején is kitart. Az éjszakai és nappali hőmérsékleti értékek között nem lesz nagy különbség.

Fagypont alá csak a hét utolsó napjaiban süllyed a hőmérséklet. Csütörtökön és pénteken felerősödik a szél, emiatt hőérzetünk sokkal alacsonyabb lehet.

Ami az előttünk álló éjszakát illeti, túlnyomórészt felhős lesz felettünk az ég, átlagosan 2-3 fok körül alakulnak a minimumok az egész térségben. Gyenge légmozgásra kell számítani.

Holnap, vagyis csütörtökön az erősen felhős időben a több-kevesebb napsütés mellett elszórtan várható eső, havas eső. Napközben Topolya, Újvidék és Belgrád környékén felerősödik a szél, emiatt a 2-3 fokos nappali értékekhez képest ezeken a tájakon sokkal hidegebbnek érezhetjük a levegő hőmérsékletét.

Pénteken 0 és 3 fok közötti értékekre van kilátás, marad a felhős idő Vajdaság-szerte. Szombaton az előrejelzések szerint a hajnali órákban -2 fokig is lehűlhet a levegő, elszórtan kisebb havazás, havas eső is kialakulhat és a szél is megélénkül. Vasárnap a legtöbb helyen kitisztul az ég, az előző napokhoz képest több napsütésre van kilátás, de marad a hűvös idő. Hétfőn 4 fokig kúszik fel a hőmérő higanyszála nappal, éjszaka pedig -1 fokot is mérhetünk.

A szomszédos országokban a térséghez hasonló időjárás várható holnap. A legmelegebb és egyben legcsapadékosabb idő Podgoricán lesz, ahol 7 fokig emelkedik a hőmérséklet. Többnyire borult, felhős lesz az ég, és a szél is megélénkül több helyen. 0 fok körüli értékekre van kilátás Szarajevóban és Zágrábban is a nappali órákban. A legtöbb helyen azonban 2-3 fokos nappali csúcsokra lehet számítani.

időjárás

Kapcsolódó tartalmak

Most

21:59, Frissítve: 08:00

Megérkezett Belgrádba a kínai elnök

A kínai elnök gépét szerbiai felségjelzésű MiG-29-es vadászgépek kísérték a Nikola Tesla repülőtérig, ahol a szerb hadsereg gárdája sorakozott fel a tiszteletére.

Népszerű

Mi drágul, mi nem?

Május elsejétől több luxustermék ára változik Szerbiában. Az áramért és a gázért ugyanannyit fogunk fizetni egész évben.

Drágábbak a luxustermékek Szerbiában

Több luxustermék is megdrágult Szerbiában május elsejétől. Keddtől egy doboz cigarettáért is többet kell fizetnie a dohányosoknak, mint eddig. Ami viszont jó hír, hogy az áram és a gáz árának emelkedésétől idén már nem kell tartanunk.