Ugrás a tartalomra

Időjárás – 2023.03.11.

2023.03.11
18:00
2024.02.05
12:42
Forrás
Pannon RTV
Változó időjárás várható a következő napokban. A napos felhős időszakok váltakozása lesz jellemző térségünkben.

A hétvégi viharos szél és a lehűlés után újabb melegfront érkezik térségünkbe, ami felmelegedést hoz magával.

Éjszaka Vajdaság-szerte felhős lesz az ég. Nagy mennyiségű csapadékra azonban nem kell számítani. A hajnali órákban 1-4 fok közötti értékeket mérhetünk majd.

Vasárnap reggel helyenként gyenge fagyra kell számítani. Napközben túlnyomóan napos lesz az ég. Helyenként azonban felhők tarkíthatják az eget és élénk lehet a szél. A legalacsonyabb hőmérséklet 3, a legmagasabb hőmérséklet 7 fok körül alakul.

A jövő hét első felében ismét napos időjárásra számíthatunk. Hétfőn például visszatér a tavasz, a napsütésé lesz a főszerep. Az előrejelzések szerint a legmagasabb hőmérséklet 12 és 15 fok között alakul. Kedden is hasonló időben lesz részünk. Sok lesz a napsütés. Gyenge, déli és délkeleti szél fújhat, de a legmagasabb nappali hőmérséklet így is 16 fok körül alakul majd. Szerda lehűlést hoz magával. Esősre fordul az idő. Napközben mindössze 8 fokig kúszik majd fel a hőmérő higanyszála. Csütörtökön is hasonló időre van kilátás. Napközben felhős idő és 7 Celsius-fok várható.

A régió más országaiban ugyan felhők tarkíthatják az eget, de a nap túlnyomó részében derült lesz az ég. Azonban sehol sem lesz túlzottan meleg. Szarajevóban 2, Nisben és Kolozsváron 3, Szófiában 4, Budapesten, Temesváron és Zágrábban 6, Szegeden, Belgrádban és Eszéken 7, Bukarestben és Ljubljanán 8, Podgoricán pedig 9 fok lesz csak a nap legmelegebb óráiban.


 

időjárás

Kapcsolódó tartalmak

Most

14:39, Frissítve: 16:36

Kollégium vagy lakás?

Az egyetemi hallgatóknak továbbtanulásuk során számos költséggel kell számolniuk, az egyik ilyen a lakhatási kiadás. Legtöbben a kollégiumot választják annak kedvező ára miatt, de túljelentkezés esetén marad a lakás bérlésének a lehetősége.

Népszerű

Előmajálisozott Horgos

Az egész napos rendezvényen családok, baráti társaságok, fiatalok és idősek egyaránt jól érezték magukat, mivel számos program közül válogathattak az érdeklődők. A rendezvény célja a közösség összekovácsolása, a barátkozás és a szórakozás.

Mi drágul, mi nem?

Május elsejétől több luxustermék ára változik Szerbiában. Az áramért és a gázért ugyanannyit fogunk fizetni egész évben.