Ugrás a tartalomra

Időjárás – 2023.03.12.

2023.03.12
18:00
Forrás
Pannon RTV
Az elkövetkező napokban kisebb csapadék csak elszórtan valószínű térségünkben.

Melegfront alakítja majd időjárásunkat, amely némi felmelegedést hoz magával, kedden akár 18 fokos nappali csúcsot is mérhetünk.

Éjszaka eleinte még az ország döntő részén kevés lesz a felhő, majd hajnalra befelhősödik az ég, számottevő csapadékra azonban nem kell számítani. A hajnali órákban 0-4 fok közötti értékeket mérhetünk.

Hétfőn melegfront alakítja időjárásunkat. Napos, illetve változóan felhős, északon időnként erősebben felhős idő várható. Élénk lesz az északi, majd a délnyugati szél, vidékünkön átlagosan 12-14 fok közötti csúcshőmérsékleteket mérhetünk.

Kedden többnyire napos időre van kilátás. Megélénkül a délnyugati szél, a csúcshőmérséklet 11, 18 fok között várható. Szerdán csökken felettünk a felhőzet, felhőátvonulások várhatók. Eleinte eső, zápor is előfordul. Erős északnyugati szél mellett 8-10 fokos csúcshőmérsékleteket mérhetünk. Csütörtökön a napsütést időnként felhők zavarják, de számottevő csapadék nem valószínű. Élénk, erős délnyugati szél mellett 9-11 fok közé melegszik a levegő. Pénteken napos időre számíthatunk, csapadék nélkül, az élénk déli szélben 11-12 fok várható.

A régió más országaiban is vidékünkéhez hasonlóan többnyire napos kissé felhős időjárás várható. A hőmérsékleti értékek átlagosan 8 és 13 fok között alakulnak. Legalacsonyabb értékre a Kolozsvár és Szófia környékén élők számíthatnak 8-9 fok kíséretében, míg Eszék környékén akár 15 Celsius fokig is felkúszhat majd a hőmérő higanyszála.

időjárás
időjárás-előrejelzés

Kapcsolódó tartalmak

Most

14:39, Frissítve: 16:36

Kollégium vagy lakás?

Az egyetemi hallgatóknak továbbtanulásuk során számos költséggel kell számolniuk, az egyik ilyen a lakhatási kiadás. Legtöbben a kollégiumot választják annak kedvező ára miatt, de túljelentkezés esetén marad a lakás bérlésének a lehetősége.
12:58, Frissítve: 16:12

Az egész ország az áldozatokra emlékezik

Egy évvel a belgrádi iskolai lövöldözés után az egész ország megemlékezett az áldozatokról. A televízió és rádióműsorok reggel 8:41 perckor megszakították a sugárzást, és egy perces néha csenddel tisztelegtek a lövöldözésben elhunytak emléke előtt.

Népszerű

Előmajálisozott Horgos

Az egész napos rendezvényen családok, baráti társaságok, fiatalok és idősek egyaránt jól érezték magukat, mivel számos program közül válogathattak az érdeklődők. A rendezvény célja a közösség összekovácsolása, a barátkozás és a szórakozás.

Mi drágul, mi nem?

Május elsejétől több luxustermék ára változik Szerbiában. Az áramért és a gázért ugyanannyit fogunk fizetni egész évben.