Ugrás a tartalomra

Időjárás – 2023.04.08.

2023.04.08
18:00
Forrás
Pannon RTV
Felmelegedés várható az elkövetkező napokban térségünkben.

Ugyan többnyire marad a borús időjárás, egyre kevesebb helyen kell esőre számítani, és több órára is előbújik a nap. 15 és 18 fok közötti csúcshőmérsékletek várnak minket a jövő hét folyamán.

Az éjszaka folyamán erősen felhős lesz az ég, számottevő csapadék azonban nem várható. Vajdaság-szerte 5 és 7 fok közötti értékeket mérhetünk a leghűvösebb órákban.
Húsvét vasárnap felhős, csapadékos időben lesz részünk. A reggeli órákban helyenként köd is képződhet. Helyenként az északi szél is megélénkülhet. A délutáni órákban enyhülés kezdődik, 10 és 12 fok közötti maximumok várhatóak.

A jövő hét elejétől ismét kellemes tavaszi időjárásban lesz részünk. Hétfőn reggel még helyenként ködös lehet a levegő, a későbbiekben azonban szinte mindenhol kisüthet több órára a nap. Délután akár 15 fokot is mérhetünk. A hajnali órákban a hét első felében 3 és 5 fok közötti értékekre van kilátás. Ugyan kedden többfelé lehet esőre számítani, szerdától felszakadozik a felhőzet az előrejelzések szerint, csütörtökön pedig akár 18 fokos csúcshőmérsékletet is mérhetünk.

A régió más országaiban is borongós, esős időjárásra van kilátás húsvét vasárnap. Nagyobb mennyiségű csapadékra Belgrád, Nis, Temesvár, Szarajevó és Szófia környékén számíthatunk. Ezeken a területeken 5 és 10 fok közötti értékekre van kilátás a délutáni órákban. A legmagasabb hőmérséklet Bukaresten és Podgoricán várható, ahol 13 fokig is felkúszhat a hőmérő higanyszála.

 

időjárás-előrejelzés
időjárás

Kapcsolódó tartalmak

Most

19:37, Frissítve: 19:54

Nem hadászati nukleáris gyakorlatot tart Oroszország

Arra utasította az orosz fegyveres erők vezérkarát Vlagyimir Putyin orosz elnök, hogy készüljön fel egy olyan hadgyakorlatra, amelyen nem hadászati nukleáris fegyverek használatát fogják gyakorolni - közölte az orosz védelmi minisztérium.

Népszerű

Mi drágul, mi nem?

Május elsejétől több luxustermék ára változik Szerbiában. Az áramért és a gázért ugyanannyit fogunk fizetni egész évben.