Ugrás a tartalomra

Időjárás – 2023.10.22.

2023.10.22
18:00
Forrás
Pannon RTV
Változóan felhős, kissé szeles időben lesz részünk a jövő hét elején. Maradnak a 20 fok feletti nappali értékek, csapadékra már egyre kevésbé lehet számítani. Az éjszakai órákban átlagosan 15 fokig hűl le a levegő.

Többnyire felhős lesz felettünk az ég ma éjszaka, csapadék csak elszórtan várható. A legalacsonyabb éjszakai értékek 15-18 fok között alakulnak.

Hétfő reggel még több helyen párás, ködös lesz a levegő, napközben azonban száraz, napos időre van kilátás 22-23 fok körüli maximumokkal.

Az elkövetkező napokban is marad az enyhe időjárás. Kedden napos és felhős órák váltogatják majd egymást, a csúcsértékek 23-26 fok között alakulnak majd. Szerdán a nappali maximumok 19-22 fok között mozognak, emellett déli-délnyugati szélre és elszórtan csapadékra is készülhetünk. Csütörtökön ismét egy hidegfront közelíti meg a térséget, így nem lesz zavartalan a napsütés. Helyenként eső, zápor is előfordulhat, ami pénteken is folytatódik. A nappali csúcsértékek 20 fok körül alakulnak.

Csapadékmentes időjárásra lehet számítani holnap a környező országokban is. A nyugati régióban zavartalan lesz a napsütés, 20 fok körüli nappali értékek mellett. Magyarországon és Romániában jellemzően 20 fok fölé melegszik a levegő, de változékony időjárás várható, fátyolfelhős-napsütéses időre van kilátás ezeken a tájakon.

időjárás

Kapcsolódó tartalmak

Most

14:39, Frissítve: 16:36

Kollégium vagy lakás?

Az egyetemi hallgatóknak továbbtanulásuk során számos költséggel kell számolniuk, az egyik ilyen a lakhatási kiadás. Legtöbben a kollégiumot választják annak kedvező ára miatt, de túljelentkezés esetén marad a lakás bérlésének a lehetősége.
12:58, Frissítve: 16:12

Az egész ország az áldozatokra emlékezik

Egy évvel a belgrádi iskolai lövöldözés után az egész ország megemlékezett az áldozatokról. A televízió és rádióműsorok reggel 8:41 perckor megszakították a sugárzást, és egy perces néha csenddel tisztelegtek a lövöldözésben elhunytak emléke előtt.

Népszerű

Előmajálisozott Horgos

Az egész napos rendezvényen családok, baráti társaságok, fiatalok és idősek egyaránt jól érezték magukat, mivel számos program közül válogathattak az érdeklődők. A rendezvény célja a közösség összekovácsolása, a barátkozás és a szórakozás.

Mi drágul, mi nem?

Május elsejétől több luxustermék ára változik Szerbiában. Az áramért és a gázért ugyanannyit fogunk fizetni egész évben.