Ugrás a tartalomra

Időjárás – 2023.12.14.

2023.12.14
18:00
Forrás
Pannon RTV
Néhány fokkal csökken a nappali hőmérséklet a hét további részében.

Csapadékra egyre kevesebb helyen kell számítani a térségben, a szélmozgás viszont helyenként felerősödhet. A jövő hét első felében több napsütésre és 10 fok feletti csúcsértékekre van kilátás.

Többnyire csapadékmentes lesz a ma éjszaka Vajdaság-szerte. Némi esőzésre Magyarkanizsa környékén lehet számítani. Helyenként felerősödhet az északi-északnyugati szél, ez főként Topolyán és környékén lesz jellemző. 3 és 8 fok közé hűl le a levegő a késő esti, hajnali órákban.

Pénteken is hasonlóan alakul az időjárás vidékünkön, borongós időben 7 fokig csökken a hőmérséklet napközben, elszórtan csapadék is kialakulhat. A legmelegebb Zomborban, Nagybecskereken és Belgrádban lesz, ahol 8 foki kúszik fel a hőmérő higanyszála.

Szombaton és vasárnap még elszórtan lehet csapadékra számítani, de a legmelegebb órákban 10-11 fok körüli értékeket mérhetünk. A jövő hét elején 10 fok fölé melegszik a levegő. Hétfőn és kedden is egyre többfelé süt ki a nap, csapadék nem valószínű. Az éjszakai órákban 4 és 8 fok körüli minimum értékeket mérhetünk.

A szomszédos országokban is hasonlóan alakul az időjárás holnap. Egyedül Montenegró fővárosában eshet havas eső, Magyarország egyes tájain, valamint Bulgáriában is várható csapadék, de leginkább csak eső formájában. A legmelegebb órákban 4 és 10 fok közé melegszik a levegő.

 

időjárás
időjárás-előrejelzés

Kapcsolódó tartalmak

Most

15:24

Kinek a tojása a legkeményebb?

34. alkalommal tartották meg a tojástörő világbajnokságot Mokrinban. A rendezvényt minden évben az ortodox húsvét napján tartják, ahova nem csak Szerbiából, hanem a világ több pontjáról is érkeznek résztvevők.
11:27, Frissítve: 11:51

Húsvéti liturgia Belgrádban

Az ünnepi liturgiát Porfirije szerb pátriárka felkérésére Aleksej püspöki méltóság szolgáltatta a belgrádi Szent Száva-templomban.

Népszerű

Előmajálisozott Horgos

Az egész napos rendezvényen családok, baráti társaságok, fiatalok és idősek egyaránt jól érezték magukat, mivel számos program közül válogathattak az érdeklődők. A rendezvény célja a közösség összekovácsolása, a barátkozás és a szórakozás.

Mi drágul, mi nem?

Május elsejétől több luxustermék ára változik Szerbiában. Az áramért és a gázért ugyanannyit fogunk fizetni egész évben.