Ugrás a tartalomra

Időjárás – 2023.12.30.

2023.12.30
18:00
2024.02.05
12:43
Forrás
Pannon RTV
Tavaszi idővel búcsúztatjuk az óévet és napsütésben gazdag időjárással indul az előttünk álló új év is 13-14 fok körüli délutáni maximumokkal. Számottevő csapadékra a jövő hét közepéig nem kell számítanunk.

Éjszaka változóan felhős lesz felettünk az ég. A tartósabban kevésbé felhős helyeken köd is képződhet, csapadékra azonban nincs kilátás. Vajdaság-szerte többnyire 0 és 6 fok körüli értékeket mérhetünk a hajnali órákban, Belgrád környékén pedig akár 8 fokig is emelkedhet a hőmérséklet.

Szilveszter napjára kisebb változás körvonalazódik időjárásunkban. Egy meleg-, majd éjjel egy hidegfront éri el az országot. Napközben napos felhős időben megélénkül a déli szél 12-13 fokig melegszik a levegő.

Az újév első napján eleinte erősen felhős, borongós idő várható, majd fokozatosan csökken a felhősödés és naposra fordul az időjárás térségünkben. Az eleinte többfelé élénk nyugati, északnyugati szél fokozatosan mérséklődik. 13 fokos csúcsokra számíthatunk. Kedden 11 fokos értékek mellett ugyan, de számottevően napos kissé felhős lesz felettünk az ég. Fokozatosan megélénkül a délnyugati szél. Csapadékra nem kell számítani. Szerdára melegfront érkezhet térségünkbe.

Alapvetően szeles, erősen felhős, borongós idő körvonalazódik, szórványos esőkkel. Egy-egy zivatar sem kizárt 11 fokig melegszik a levegő. Csütörtökön ismét naposabbra fordul az idő vidékünkön. Többnyire erősen felhős lesz az ég, megélénkülhet a délies szél, csapadék nem várható.

A régió más országaiban is enyhe tavasziasnak mondható időjárással búcsúzik a 2023-as év. Csapadékra az előrejelzések szerint sehol sem kell számítani. A régió nagyvárosaiban átlagosan 6 és 13 fok körüli értékekre van kilátás, sok napsütéssel. Legalacsonyabb értéket holnap 3 fok kíséretében Kolozsváron, míg legmagasabbat 13 kíséretében Belgrád környékén mutatnak majd a hőmérők.

időjárás

Kapcsolódó tartalmak

Most

14:39, Frissítve: 16:36

Kollégium vagy lakás?

Az egyetemi hallgatóknak továbbtanulásuk során számos költséggel kell számolniuk, az egyik ilyen a lakhatási kiadás. Legtöbben a kollégiumot választják annak kedvező ára miatt, de túljelentkezés esetén marad a lakás bérlésének a lehetősége.

Népszerű

Előmajálisozott Horgos

Az egész napos rendezvényen családok, baráti társaságok, fiatalok és idősek egyaránt jól érezték magukat, mivel számos program közül válogathattak az érdeklődők. A rendezvény célja a közösség összekovácsolása, a barátkozás és a szórakozás.

Mi drágul, mi nem?

Május elsejétől több luxustermék ára változik Szerbiában. Az áramért és a gázért ugyanannyit fogunk fizetni egész évben.