Ugrás a tartalomra

Időjárás – 2024.02.01.

2024.02.01
18:00
Folyamatos felmelegedés lesz tapasztalható a hét második felében. A hétvégén igazi tavaszi időjárásban lesz részünk, 15 fokos nappali értékekkel és sok napsütéssel.

Ma éjszaka felhős lesz felettünk az ég. Szerbia-szerte 3-5 fok közötti értékeket mérhetünk az éjszakai órákban. Csapadékra Topolyán és környékén van kilátás.

A hajnali 2-3 fokos hőmérsékleti értékeket követően pénteken az ország nagy részén több órára kisüt a nap, Topolya környékén erősen megnövekszik a felhőzet és kisebb eső előfordulhat. Többfelé szeles lesz az idő, a délutáni órákban 7-8 fokos nappali maximumokat mérhetünk.

Szombaton a fagyzugos helyeken még előfordulhatnak 0 fok körüli értékek a hajnali órákban, napközben pedig 10 fokig melegszik a levegő. Vasárnap és hétfőn tovább enyhül az idő, a csúcshőmérséklet 11-12 fok körül alakul. Az éjszakai fagyok is egyre kisebb területre korlátozódnak. Sokfelé szeles időre van kilátás, a többször megnövekvő felhőzetből pedig elszórtan eső, záporok alakulhatnak ki. Kedden már a napsütésé lesz a főszerep országszerte, a legmelegebb órákban 15 fokot lehet majd mérni.

Hasonlóan változékony, napos-felhős lesz az időjárás holnap a környező országokban. Csapadék elszórtan előfordulhat Szerbia déli részén, valamint Románia egyes részein. A nappali csúcsértékek 3 és 10 fok között mozognak majd.

időjárás

Kapcsolódó tartalmak

Most

18:36

Cápát fogtak Neum közelében

Veszélyeztetett és szigorúan védett cápafaj egy példányát fogott ki a napokban egy helyi horgász az Adriai-tengeren, a bosznia-hercegovinai Neum közelében.
17:58, Frissítve: 18:12

Hszi Csin-ping megérkezett Franciaországba

A kínai elnök Emmanuel Macron francia államfő meghívására érkezett Párizsba, ugyanis a két ország 60 éve lépett diplomáciai kapcsolatba. Hszi Csin-ping franciaországi látogatása után Szerbiába és Magyarországra is ellátogat.
16:01, Frissítve: 16:11

Verstappené a pole pozíció

A címvédő és háromszoros világbajnok Max Verstappen, a Red Bull versenyzője volt a leggyorsabb a Forma-1-es Miami Nagydíj szombati időmérő edzésén, így a vasárnapi futamot ő kezdheti majd az élről.

Népszerű

Mi drágul, mi nem?

Május elsejétől több luxustermék ára változik Szerbiában. Az áramért és a gázért ugyanannyit fogunk fizetni egész évben.