Ugrás a tartalomra

Időjárás – 2024.02.05.

2024.02.05
18:00
Forrás
Pannon RTV
Marad a változékony, szeles idő a hét további részében. A nappali maximumok 15 fok körül mozognak majd, de éjszakánként sem csökken 5 fok alá a hőmérséklet az országban. Csapadékra továbbra sincs kilátás.

Többnyire derült lesz az égbolt felettünk ma este. Átlagosan 5-8 fokig hűl le a levegő a hajnali órákban. A legalacsonyabb érték Versecen mérhető majd, ahol 4 fokig süllyed a hőmérséklet, ezzel szemben Topolyán 8 foknál nem lesz hidegebb.

Kedden már naposabb időre van kilátás, elsősorban fátyolfelhők szűrhetik a napfényt. Említésre méltó csapadék sehol sem várható. A nyugati-délnyugati szél még sokfelé élénk, erős lehet. Folytatódik a kora tavaszias időjárás, 15-16 fokos nappali csúcsokkal.

Szerdán is marad az enyhe, tavaszias idő. Hajnalban helyenként pára-, ködfoltok képződhetnek, napközben 13 és 16 fok közötti értékeket mérhetünk. Csütörtökön és pénteken is hasonlóan alakul az időjárás, szombaton a nappali csúcsértékek a 18 fokot is elérhetik.

Változékony időjárást tartogat a holnapi nap a régió más országaiban is. Csapadékosra fordul az idő Podgoricán, ahol mindössze 10 fokig melegszik a levegő napközben. A térség többi részén nem kell számottevő csapadékra számítani. A legmelegebb Bukarestben lesz, ahol 18 fokig kúszik fel a hőmérő higanyszála.

időjárás

Kapcsolódó tartalmak

Most

14:52, Frissítve: 16:53

Népszerűek a palicsi programok

Május másodikán is több ezren látogattak Palicsra, habár a borongós időjárás miatt nem volt akkora tömeg mint előző nap, amikor mintegy 40 ezer ember fordult meg a tóparton.

Népszerű

Előmajálisozott Horgos

Az egész napos rendezvényen családok, baráti társaságok, fiatalok és idősek egyaránt jól érezték magukat, mivel számos program közül válogathattak az érdeklődők. A rendezvény célja a közösség összekovácsolása, a barátkozás és a szórakozás.