Ugrás a tartalomra

Időjárás – 2024.02.06.

2024.02.06
18:30
Forrás
Pannon RTV
Az évszakhoz képest az átlagnál jóval melegebb, de változékony időjárást tapasztalhatunk február elején. Kissé szeles, kora tavaszias időben lesz részünk.

Kedd éjszaka Vajdaság-szerte 8 fok várható. Pancsován és szűkebb környékén 9 fokra billen át a hőmérő higanyszála. Kisebb felhőátvonulások lesznek, de csapadék nem valószínű.

Szerdán a felhőátvonulások mellett hosszabb-rövidebb időre kisüt majd a nap. Az ország nagy részén élénk, erős, helyenként viharos lesz a délnyugati szél. Reggelre a kevésbé szeles tájakon pára képződhet. Napközben 14 és 16 fok közé melegszik a levegő.

Csütörtökön a naposabb és felhősebb időszakok váltják egymást. Néhol továbbra is erős lehet a délnyugati szél. Míg reggel 5, addig délután 17 fokot mutathatnak a hőmérők. Pénteken tetőzik a hőmérséklet, 19 Celsius-fok kíséretében általában felhős időre van kilátás. Szombaton is gyakran takarhatják felhők a napot, de számottevő csapadék sehol sem valószínű. A szeles időben 8 és 17 fok közé melegedhet a levegő. A hét utolsó napján, vasárnap esőre van kilátás.

A régióban is hasonlóan alakul az időjárás, mint hazánkban. A napos és felhős órák váltakoznak, de erősebb széllökésekre is számítani kell. Egyedül Podgoricán lesz szükség az esernyőkre. 10 és 16 Celsius-fok között alakulnak az értékek.

időjárás

Kapcsolódó tartalmak

Most

14:52, Frissítve: 16:53

Népszerűek a palicsi programok

Május másodikán is több ezren látogattak Palicsra, habár a borongós időjárás miatt nem volt akkora tömeg mint előző nap, amikor mintegy 40 ezer ember fordult meg a tóparton.

Népszerű

Előmajálisozott Horgos

Az egész napos rendezvényen családok, baráti társaságok, fiatalok és idősek egyaránt jól érezték magukat, mivel számos program közül válogathattak az érdeklődők. A rendezvény célja a közösség összekovácsolása, a barátkozás és a szórakozás.