Ugrás a tartalomra

Időjárás – 2024.02.08.

2024.02.08
18:00
2024.02.08
18:14
Forrás
Pannon RTV
Az elkövetkező napokban is marad a februári tavasz térségünkben. A hét végén egyes helyeken akár 20 fokot is mutathat a hőmérő. Változékony, csapadékos időjárás várható.

Az előttünk álló éjszakán felhős lehet felettünk az ég, nagyobb mennyiségű csapadék azonban nem várható az előrejelzések szerint. Vajdaság-szerte 6-7 fokot mérhetünk a hajnali órákban.

Pénteken változékony idő várható. Topolya és Óbecse környékén várhatóan kisebb eső is előfordulhat. Enyhe, általában erősen felhős, borongós időre van kilátás. A maximumok 16 és 18 fok körül alakulnak.

Hétvégén a felhők lesznek túlsúlyban, csak rövid napos időszakok várhatók. Szombat estétől egyre többfelé eleredhet az eső, majd vasárnap sokfelé várható zápor. A hajnalok enyhék lesznek, 10 fok körüli értékek várhatók. Délután 18-19 fok is lehet. A jövő hét első felében is marad a tavaszias idő. Többfelé megerősödhet a szél, a csúcsértékek 13 és 16 fok körül alakulnak.

A régió más országaiban is változékony idő várható pénteken. Magyarország területén eső várható, 13 fokos csúcsokkal. De Ljubljana és Szófia környékén is csapadékos időre van kilátás. A legmagasabb értékeket Belgrádban lehet mérni, ahol 18 fok valószínű.

időjárás

Kapcsolódó tartalmak

Most

14:52, Frissítve: 16:53

Népszerűek a palicsi programok

Május másodikán is több ezren látogattak Palicsra, habár a borongós időjárás miatt nem volt akkora tömeg mint előző nap, amikor mintegy 40 ezer ember fordult meg a tóparton.

Népszerű

Előmajálisozott Horgos

Az egész napos rendezvényen családok, baráti társaságok, fiatalok és idősek egyaránt jól érezték magukat, mivel számos program közül válogathattak az érdeklődők. A rendezvény célja a közösség összekovácsolása, a barátkozás és a szórakozás.