Ugrás a tartalomra

Időjárás – 2024.02.09.

2024.02.09
18:00
Forrás
Pannon RTV
Enyhe, de szeles időjárásunk lesz, időnként eshet az eső. A hétvégén egyes helyeken akár 16 fokot is mutathat a hőmérő higanyszála, jövő héten is marad a tavaszias időjárás, azonban már csak 12 fokos csúcsokkal.

Az előttünk álló éjszakán felhős lehet felettünk az ég, csapadék nem valószínű. Vajdaság szerte éjjelre is marad az enyhe idő, 11-12 fokot mérhetünk átlagosan.

Szombaton is sok felhő lesz felettünk, többfelé elered az eső, néhol záporok is kialakulhatnak. Élénk, erős, helyenként viharos lesz a szél. Enyhe reggelre van kilátás, napközben pedig 13 és 14 fok közé melegszik a levegő.

Vasárnap az erősen felhős, borongós időben sokfelé kell számítani esőre. Napközben 16 fokos csúcshőmérséklet készülhetünk. Hétfőn is sok lesz még a felhő és szórványosan eső is kialakulhat. Erős lesz az északnyugati szél. Napközben 9-14 fok várható. Kedden már több órára kisüt a nap, napos felhős időszakok váltogatják majd egymást.  A csúcshőmérséklet 6 és 12 fok között valószínű, szerdán a keddihez hasonló időjárásra számíthatunk.

A régió országaiban is változékony idő várható pénteken. Szarajevóban, Kolozsváron felhős lesz az ég, a többi nagyvárosban csapadék is lesz. A legmelegebb Bukarestben lesz, napközben a 16 fokot is eléri a hőmérő higanyszála, leghűvösebb Szarajevóban és Ljubljanában lesz, ahol a legmelegebb órákban is 10 fokot jelez majd a hőmérő higanyszála.

időjárás

Kapcsolódó tartalmak

Most

14:52, Frissítve: 16:53

Népszerűek a palicsi programok

Május másodikán is több ezren látogattak Palicsra, habár a borongós időjárás miatt nem volt akkora tömeg mint előző nap, amikor mintegy 40 ezer ember fordult meg a tóparton.

Népszerű

Előmajálisozott Horgos

Az egész napos rendezvényen családok, baráti társaságok, fiatalok és idősek egyaránt jól érezték magukat, mivel számos program közül válogathattak az érdeklődők. A rendezvény célja a közösség összekovácsolása, a barátkozás és a szórakozás.