Ugrás a tartalomra

Időjárás – 2024.02.11.

2024.02.11
18:11
2024.02.11
18:18
Forrás
Pannon RTV
Borongós idővel zárult a hét, és ez folytatódik a következő napokban.

Már az előttünk álló éjszaka beborul az ég, és sok felé elered az eső. Néhol szélfúvásra is számítani kell. A hőmérséklet nem csökken le túlságosan, 9 és 13 fokos értékekre van kilátás.

Hétfőn is marad a felhős időjárás. Szórványosan valószínű eső, zápor, néhol zivatar is kialakulhat. Kora délután 12 és 16 fok között alakul a legmagasabb hőmérséklet.

Kedden erősen felhős lesz az ég, majd a nap második felében csökken a felhőzet. Elszórtan előfordulhat eső, zápor, délutántól azonban csökken a csapadék lehetősége. A legalacsonyabb éjszakai hőmérséklet általában 9 fok körül alakul. A legmagasabb nappali hőmérséklet pedig 11 fok körül várható. Szerdán változóan felhős idő valószínű, számottevő csapadék nélkül. Hajnalban pára-, ködfoltok képződhetnek. Egész héten maradnak a 10, 13 fok körüli csúcshőmérsékletek és éjjelente sem esik fagypont alá a hőmérséklet.

A régióban hétfőn leginkább esős időre kell számítani. Szinte mindenhol elered az eső. A hőmérsékleti értékek 8 és 15 fok között alakulnak majd.

időjárás-előrejelzés

Kapcsolódó tartalmak

Most

09:06, Frissítve: 09:14

Mi drágul, mi nem?

Május elsejétől több luxustermék ára változik Szerbiában. Az áramért és a gázért ugyanannyit fogunk fizetni egész évben.
07:36

Pénteken lesz hűvösebb

Május második napján, csütörtökön változóan felhős égboltra számíthatunk. Változékony idő lesz, elszórtan esővel, zivatarral.
20:09, Frissítve: 20:32

A kormányprogramról vitázik a parlament

Miloš Vučević kormányalakító több mint három órán keresztül ismertette expozéját. Ezt követően megkezdődött a vita a köztársasági képviselőházban a kormányprogramról.

Népszerű

Elhelyezték az utolsó sínpárt Szabadka és Újvidék között

Gőzerővel haladnak a Belgrád-Budapest gyorsvasút Szabadka és Újvidék közötti szakaszának építkezési munkálatai. Ma délután Topolyánál lerakták a két vajdasági város között húzódó sínpár utolsó elemét, így a fővonal összekötöttnek tekinthető.