Ugrás a tartalomra

Időjárás – 2024.02.25.

2024.02.25
18:00
2024.02.25
19:25
Forrás
Pannon RTV
Folytatódnak az enyhe napok február végén is. Szerbia egyes részein a 20 fokot is elérheti a hőmérséklet a napokban.

Hétfőn változó felhőzetre számíthatunk, és már napsütésben is lesz részünk. 18 fok felett alakul a csúcshőmérséklet. A hét második felében is marad az enyhe, tavaszias időjárás.

Vasárnap este az összegyűlt felhőkből Kúlán csepereghet az eső, de Vajdaság-szerte erősen felhős lesz az égbolt. Néhol a szél is megerősödik, főként a középső országrészben. A hőmérsékleti értékek nem csökkennek 10 fok alá.

Hétfőn már több lesz a napsütés. A délies szél többfelé élénk, helyenként erős lehet. Reggelre 1 és 9 fok közé hűl, majd napközben 18 és 20 fok közé melegszik a levegő, délen lesz a legmelegebb. Az átvonuló felhőzetből váratlan futózáporok bárhol kialakulhatnak.

A tavaszias, időnként szeles idő egész jövő héten kitart. Az éjszakák többnyire fagymentesek lesznek, délutánonként 16-19 fok várható. A napos időszakokat ugyan többször zavarhatja erős felhősödés, de csak kevés helyen alakulhat ki eső, zápor. Hajnalonként pára-, ködfoltok képződhetnek.

A régióban is hasonlóan alakul az időjárás, mint Szerbiában. Eszéken már hétfőn köd képződik, és nehezen szakadozik fel. Hőmérsékletben Ljubljanában lesz a legalacsonyabb a nappali csúcsérték, 10 fok. Ezzel szemben Szegeden, Temesváron és Belgrádban 19-20 fok.

időjárás-előrejelzés

Kapcsolódó tartalmak

Most

14:39, Frissítve: 16:36

Kollégium vagy lakás?

Az egyetemi hallgatóknak továbbtanulásuk során számos költséggel kell számolniuk, az egyik ilyen a lakhatási kiadás. Legtöbben a kollégiumot választják annak kedvező ára miatt, de túljelentkezés esetén marad a lakás bérlésének a lehetősége.

Népszerű

Előmajálisozott Horgos

Az egész napos rendezvényen családok, baráti társaságok, fiatalok és idősek egyaránt jól érezték magukat, mivel számos program közül válogathattak az érdeklődők. A rendezvény célja a közösség összekovácsolása, a barátkozás és a szórakozás.

Mi drágul, mi nem?

Május elsejétől több luxustermék ára változik Szerbiában. Az áramért és a gázért ugyanannyit fogunk fizetni egész évben.