Ugrás a tartalomra

Időjárás – 2024.03.04.

2024.03.04
18:00
Forrás
Pannon RTV
A következő napokban nem lesz hiány napsütésből és meleg időből. 15-20 fok közötti nappali csúcsokat mérhetünk országszerte a hét első felében. Helyenként megélénkülhet az északkeleti szél, de elszórtan csapadékra is készülni kell.

Többnyire felhős lesz felettünk az ég ma éjszaka, elszórtan záporra lehet számítani Versecen és környékén a hajnali órákban. A legalacsonyabb értékek 8-9 fok körül alakulnak Zomborban és Kúlán. Az ország több részén 10-12 fokot lehet majd mérni.

Kedden a változóan felhős-napos időben helyenként számítani kell záporok kialakulására, néhol zivatar is előfordulhat. Erre Versecen, valamint Nagybecskereken és környékén lehet a legnagyobb esély, főként a délutáni, kora esti órákban. A legmagasabb nappali értékek 17 és 20 fok között mozognak majd.

Szerdán és csütörtökön változóan felhős-napos időben lesz részünk, helyenként eső is kialakulhat. A nappali csúcsértékek 15 és 17 fok között alakulnak. Péntekre a legtöbb helyen feloszlanak az esőfelhők és több napsütésre számíthatunk, hajnalban 5, napközben 14 fok körüli értékeket mérhetünk. Szombaton is hasonlóan alakul az időjárás, csapadék nem várható, a nappali csúcsértékek 15 fok körül alakulnak.

A környező országok némelyikében is kialakulhatnak záporok, zivatarok holnap. Szófiában és Szarajevóban is számítani kell csapadékra. A régió nagy részében változékony, felhős-napos órák váltják majd egymást. Napközben 12-19 fok közé melegszik a levegő.

 

időjárás

Kapcsolódó tartalmak

Most

11:27, Frissítve: 11:51

Húsvéti liturgia Belgrádban

Az ünnepi liturgiát Porfirije szerb pátriárka felkérésére Aleksej püspöki méltóság szolgáltatta a belgrádi Szent Száva-templomban.
09:25, Frissítve: 09:31

Hajrágóllal magyar győzelem és feljutás

A magyar jégkorong-válogatott végletekig izgalmas mérkőzésen, 2 perc 51 másodperccel a vége előtt ütött Papp Kristóf góllal 2-1-re legyőzte a szlovén együttest a bolzanói divízió I/A-világbajnokság szombati zárásán.

Népszerű

Előmajálisozott Horgos

Az egész napos rendezvényen családok, baráti társaságok, fiatalok és idősek egyaránt jól érezték magukat, mivel számos program közül válogathattak az érdeklődők. A rendezvény célja a közösség összekovácsolása, a barátkozás és a szórakozás.

Mi drágul, mi nem?

Május elsejétől több luxustermék ára változik Szerbiában. Az áramért és a gázért ugyanannyit fogunk fizetni egész évben.