Ugrás a tartalomra

Időjárás – 2024.03.10.

2024.03.10
18:00
2024.03.10
18:25
Forrás
Pannon RTV
A napos, mérsékelt hétvége után élénk széllel és csapadékos időjárással indul a következő hét. A délutáni értékek is csökkennek néhány fokkal.

Az előttünk álló éjszakán többnyire felhős lesz felettünk az ég, számottevő csapadék azonban nem várható az előrejelzések szerint. Észak-Vajdaságban 9-10, a déli tájakon pedig 11 fokot mérhetünk a leghűvösebb órákban.

Felhős, borongós lesz az idő hétfőn. Vajdaság-szerte számíthatunk esőre, néhol zivatar is kialakulhat. A délkeleti szél is többfelé megélénkül. 16 és 18 fok közötti csúcsértékekre számíthatunk a tartományban.

Kedden és szerdán is marad a felhősebb idő. Rövidebb napos időszakok mellett elszórtan kialakulhatnak záporok és zivatarok. A szél ezeken a napokon is élénk lesz. Délután 15 fokig melegszik a levegő. Csütörtöktől már változóan felhős-napos időre van kilátás, helyenként azonban továbbra is előfordulhat kisebb mennyiségű eső. A szél is mérséklődik. A csúcsértékek 14-15 fok között alakulnak a hét második felében.

Többnyire csapadékos időjárás várható a régió más országaiban is hétfőn. Nagyobb mennyiségű eső Budapest és Podgorica környékén várható. Továbbra is enyhe délutánokra lehet számtani, Belgrádban 18, Bukaresten és Temesváron 17 fokot mutat a hőmérő a legmelegebb órákban.

időjárás
előrejelzés

Kapcsolódó tartalmak

Most

20:09, Frissítve: 20:32

A kormányprogramról vitázik a parlament

Miloš Vučević kormányalakító több mint három órán keresztül ismertette expozéját. Ezt követően megkezdődött a vita a köztársasági képviselőházban a kormányprogramról.
13:43, Frissítve: 16:32

Ezreket vonz a palicsi majális

Verőfényes napsütés és viharos erejű szél várta a 39. palicsi majális látogatóit. Már a délelőtti órákban benépesült a tópart, a kora délutáni órákban pedig már több ezren voltak a sétányon.
13:17, Frissítve: 15:45

Ma megalakul az új szerb kormány

A geopolitikai stabilitás megőrzése, infrastrukturális fejlesztések, az életszínvonal növelése, az EU-tagság felé vezető út és a katonai semlegesség - egyebek mellett ezeken dolgoznak majd az új szerb kormány tagjai a jövőben.

Népszerű

Elhelyezték az utolsó sínpárt Szabadka és Újvidék között

Gőzerővel haladnak a Belgrád-Budapest gyorsvasút Szabadka és Újvidék közötti szakaszának építkezési munkálatai. Ma délután Topolyánál lerakták a két vajdasági város között húzódó sínpár utolsó elemét, így a fővonal összekötöttnek tekinthető.

Előmajálisozott Horgos

Az egész napos rendezvényen családok, baráti társaságok, fiatalok és idősek egyaránt jól érezték magukat, mivel számos program közül válogathattak az érdeklődők. A rendezvény célja a közösség összekovácsolása, a barátkozás és a szórakozás.