Ugrás a tartalomra

Időjárás – 2024.03.11.

2024.03.11
18:15
Forrás
Pannon RTV
Marad a változékony, csapadékos időjárás a hét első felében. Fagypont körüli értékektől nem kell tartani az esti órákban, és a nappali értékek is 15 fok körül alakulnak.

Az éjszakai órákban több helyen felhős lesz az ég, de csapadékra nem kell számítani. A hajnali órákban már pára és ködfoltok is kialakulhatnak Nagybecskerek és Nagykikinda környékén. A legalacsonyabb értékek 6 és 9 fok között alakulnak.

Kedden marad a csapadékos idő, elszórtan alakulhatnak ki záporok, néhol egy-egy zivatar. Az északnyugatira forduló szél többfelé élénk, erős lehet. Délután 14 és 18 fok közötti maximumok várhatók.

Szerdán is marad a felhősebb idő. Rövidebb napos időszakok mellett elszórtan kialakulhatnak záporok és zivatarok. Délután 15 fokig melegszik a levegő. Csütörtöktől már változóan felhős-napos időre van kilátás, helyenként azonban továbbra is előfordulhat kisebb mennyiségű eső, és a szél is mérséklődik. A csúcsértékek 14-15 fok között alakulnak a hét második felében. Szombaton több napsütésre, és még magasabb nappali értékekre van kilátás, egyes helyeken 18 fokig melegszik a levegő.

Sok felé csapadékos lesz az idő holnap. A régió más országaiban is elszórtan lehet záporokra, zivatarokra készülni. A legalacsonyabb nappali értékek 8-10 fok körül alakulnak az Adria térségében. A délutáni órákban 16-18 fok közötti maximumok várhatók Temesvár, Belgrád és Szeged térségében.

időjárás

Kapcsolódó tartalmak

Most

20:09, Frissítve: 20:32

A kormányprogramról vitázik a parlament

Miloš Vučević kormányalakító több mint három órán keresztül ismertette expozéját. Ezt követően megkezdődött a vita a köztársasági képviselőházban a kormányprogramról.
13:43, Frissítve: 16:32

Ezreket vonz a palicsi majális

Verőfényes napsütés és viharos erejű szél várta a 39. palicsi majális látogatóit. Már a délelőtti órákban benépesült a tópart, a kora délutáni órákban pedig már több ezren voltak a sétányon.
13:17, Frissítve: 15:45

Ma megalakul az új szerb kormány

A geopolitikai stabilitás megőrzése, infrastrukturális fejlesztések, az életszínvonal növelése, az EU-tagság felé vezető út és a katonai semlegesség - egyebek mellett ezeken dolgoznak majd az új szerb kormány tagjai a jövőben.

Népszerű

Elhelyezték az utolsó sínpárt Szabadka és Újvidék között

Gőzerővel haladnak a Belgrád-Budapest gyorsvasút Szabadka és Újvidék közötti szakaszának építkezési munkálatai. Ma délután Topolyánál lerakták a két vajdasági város között húzódó sínpár utolsó elemét, így a fővonal összekötöttnek tekinthető.

Előmajálisozott Horgos

Az egész napos rendezvényen családok, baráti társaságok, fiatalok és idősek egyaránt jól érezték magukat, mivel számos program közül válogathattak az érdeklődők. A rendezvény célja a közösség összekovácsolása, a barátkozás és a szórakozás.