Ugrás a tartalomra

Időjárás – 2024.03.14.

2024.03.14
18:00
Forrás
Pannon RTV
Kissé szeszélyes, tavaszias időjárás elé nézünk a napokban, szombaton és jövő kedden az esernyőnkre is szükségünk lehet, azonban az előtte és az utána következő napokban ismét több órára kisüthet vidékünk felett a nap.

A késő esti, éjszakai órákban marad a gyenge légmozgás és a változó felhőzet. Foltokban párásság, néhol köd is képződhet. Eső nem várható. A hajnali órákban átlagosan 3 és 8 fok közötti értékeket mérhetünk a térségben.

Pénteken a napsütés mellett közepesen felhős idő valószínű, csapadékra nem kell készülni. A délkeleti szél átmenetileg megélénkülhet, a legmelegebb órákban 10 és 16 fok közötti értékeket mutathatnak a hőmérők.

Szombaton reggel, délelőtt még borult lesz az ég, majd délután szakadozik, csökken a felhőzet. Napközben Vajdaság-szerte várható eső vagy némi zápor. Megélénkül, majd délutánra meg is erősödik az északnyugati szél. 15 fokig emelkedik a hőmérséklet.

A régió más országaiban is változékony napos-felhős és csapadékkal tarkított időjárás körvonalazódik péntekre, a hőmérséklet átlagosan 9 és 17 fok között alakul. Legmagasabb hőmérsékleti értékekre az Eszék, Zágráb és Ljubljana közelében élők számíthatnak 17 Celsius fok kíséretében, míg Bukarestben, esős időjárás mellett 9 fokot mutatnak a hőmérők.

időjárás

Kapcsolódó tartalmak

Most

20:09, Frissítve: 20:32

A kormányprogramról vitázik a parlament

Miloš Vučević kormányalakító több mint három órán keresztül ismertette expozéját. Ezt követően megkezdődött a vita a köztársasági képviselőházban a kormányprogramról.
13:43, Frissítve: 16:32

Ezreket vonz a palicsi majális

Verőfényes napsütés és viharos erejű szél várta a 39. palicsi majális látogatóit. Már a délelőtti órákban benépesült a tópart, a kora délutáni órákban pedig már több ezren voltak a sétányon.
13:17, Frissítve: 15:45

Ma megalakul az új szerb kormány

A geopolitikai stabilitás megőrzése, infrastrukturális fejlesztések, az életszínvonal növelése, az EU-tagság felé vezető út és a katonai semlegesség - egyebek mellett ezeken dolgoznak majd az új szerb kormány tagjai a jövőben.

Népszerű

Elhelyezték az utolsó sínpárt Szabadka és Újvidék között

Gőzerővel haladnak a Belgrád-Budapest gyorsvasút Szabadka és Újvidék közötti szakaszának építkezési munkálatai. Ma délután Topolyánál lerakták a két vajdasági város között húzódó sínpár utolsó elemét, így a fővonal összekötöttnek tekinthető.

Előmajálisozott Horgos

Az egész napos rendezvényen családok, baráti társaságok, fiatalok és idősek egyaránt jól érezték magukat, mivel számos program közül válogathattak az érdeklődők. A rendezvény célja a közösség összekovácsolása, a barátkozás és a szórakozás.