Ugrás a tartalomra

Időjárás – 2024.03.15.

2024.03.15
18:00
Forrás
Pannon RTV
Változóan napos-felhős időben lesz részünk az elkövetkező napokban, sőt az esernyőkre is szükségünk lesz. Gyenge, mérsékelt marad a légmozgás. A legmagasabb hőmérséklet 14 és 18 fok között alakul majd. Mondjuk a részleteket.

Az éjszakai órákban nem csökken a hőmérséklet 6 fok alá. Vajdaságban a legtöbb helyen 7-9 fokot mérhetünk majd. Csapadék nem valószínű, az eget azonban fátyolfelhő takarják majd.

Szombaton egy hidegfront hatására a felhőké lesz a főszerep, csak rövid napos időszakok lehetnek. Többfelé kialakulhat eső, zápor, délután néhol zivatar. A légmozgás mérsékelt marad. Napközben 1 és 18 fok közötti maximumokat mérhetünk.

Vasárnap az ország nagy részén már sokat fog sütni a nap, de helyenként még erőteljesebb lesz a gomolyfelhő-képződés is. Sokfelé megélénkül, megerősödik az északi szél. A legmagasabb hőmérséklet 14 fok körül alakul. Hétfőn nyugat felől megnövekedhet a felhőzet, a keleti tájakon számíthatunk több napsütésre. Kisebb eső, zápor is előfordulhat, napközben 14 fokot mérhetünk a legmelegebb órákban. Keddre hűvös, többfelé szeles idő körvonalazódik, mindössze 11 fokos csúcshőmérséklettel. Szerdán verőfényes napsütésre készüljhetünk, azonban a hőmérő higanyszála csak a 11 fokot éri el majd.

A régió más országaiban is változékony napos-felhős és csapadékkal tarkított időjárás körvonalazódik szombatra, a hőmérséklet átlagosan 12 és 17 fok között alakul. Legmagasabb hőmérsékleti értékekre Szegeden és Nisben élők számíthatnak 17 Celsius fok kíséretében, míg Sarajevóban lesz a leghidegebb,12 fokot mutatnak a hőmérők.

időjárás-előrejelzés

Kapcsolódó tartalmak

Most

14:39, Frissítve: 16:36

Kollégium vagy lakás?

Az egyetemi hallgatóknak továbbtanulásuk során számos költséggel kell számolniuk, az egyik ilyen a lakhatási kiadás. Legtöbben a kollégiumot választják annak kedvező ára miatt, de túljelentkezés esetén marad a lakás bérlésének a lehetősége.

Népszerű

Előmajálisozott Horgos

Az egész napos rendezvényen családok, baráti társaságok, fiatalok és idősek egyaránt jól érezték magukat, mivel számos program közül válogathattak az érdeklődők. A rendezvény célja a közösség összekovácsolása, a barátkozás és a szórakozás.

Mi drágul, mi nem?

Május elsejétől több luxustermék ára változik Szerbiában. Az áramért és a gázért ugyanannyit fogunk fizetni egész évben.