Ugrás a tartalomra

Időjárás – 2024.03.19.

2024.03.19
18:00
Forrás
Pannon RTV
Az északról érkezett hidegebb, fagyosabb levegőnek köszönhetően sajnos újra megjelentek a hajnali fagyok térségünkben, de a hét második felétől enyhülést tapasztalhatunk. Hétvégén a maximumok a 20 fokot is megközelíthetik.

Éjjel derült lesz felettünk az ég, és lecsendesedik a szél, így az ország nagy részén fagyni fog. A legtöbb helyen 2 és -1 fok közé csökken a hőmérséklet, de a fagyzugos helyeken még ennél is hidegebb lehet.

Szerdán sok napsütésre van kilátás, említésre méltó csapadék nem valószínű. Helyenként élénk lesz a nyugatias szél. A hajnali fagyokat követően délutánra pedig 11-14 fok közé melegszik a levegő.

Csütörtökön több felhő lesz az égen, elszórtan eső, zápor csak késő délután, este alakulhat ki. Pénteken és szombaton feloszlanak az esőfelhők és visszatér a napsütés. A nappali csúcsértékek 17-19 fok körül alakulnak. Vasárnapra ismét visszaesik pár fokot a hőmérséklet, napközben legfeljebb 12 fokot mérhetünk, a délutáni, kora esti órákban eleredhet az eső.

Hasonlóan derült, napos időre van kilátás a környező országokban is holnap. Budapesten és Bukaresten helyenként felhőátvonulások törik meg a tartós napsütést. A régióban átlagosan 11-15 fok közötti csúcsértékeket lehet majd mérni a délutáni órákban, csapadék nem várható.

 

időjárás

Kapcsolódó tartalmak

Most

14:52, Frissítve: 16:53

Népszerűek a palicsi programok

Május másodikán is több ezren látogattak Palicsra, habár a borongós időjárás miatt nem volt akkora tömeg mint előző nap, amikor mintegy 40 ezer ember fordult meg a tóparton.
11:52, Frissítve: 12:41

Holnap lesz az iskolai mészárlás évfordulója

Egy éve, hogy a belgrádi Vladislav Ribnikar Általános Iskolában az oktatási intézmény egyik diákja megölte kilenc társát és egy biztonsági őrt. Másnap az akkor 21 éves Uroš B. kilenc embert lelőtt Dubona és Malo Orašje falvakban.

Népszerű

Elhelyezték az utolsó sínpárt Szabadka és Újvidék között

Gőzerővel haladnak a Belgrád-Budapest gyorsvasút Szabadka és Újvidék közötti szakaszának építkezési munkálatai. Ma délután Topolyánál lerakták a két vajdasági város között húzódó sínpár utolsó elemét, így a fővonal összekötöttnek tekinthető.