Ugrás a tartalomra

Időjárás – 2024.03.21.

2024.03.21
17:10
2024.03.21
18:02
Forrás
Pannon RTV
Hétvégén megérkezik a csapadék térségünkbe, de lesz, ahol már ma éjszaka elered az eső. Ennek ellenére a hőmérséklet szombaton elérheti a 20 Celsius-fokot is.

Ma este előfordulhat eső és zápor. A változó irányú, majd a nyugatira forduló szél gyenge vagy mérsékelt marad. A legalacsonyabb éjszakai hőmérséklet 6 és 8 fok körül alakul.

Pénteken fátyolfelhők zavarják a napsütést. Az ország északi részén erősebben megnövekedhet a felhőzet, itt elszórtan záporok alakulhatnak ki. Enyhébb lesz a hajnal, délután pedig 18 fokot mérhetünk.

Szombaton reggel többfelé párás lehet a levegő, majd napközben változóan felhős-napos időre van kilátás. Délután kezdődik nyugat felől erősebb felhősödés, 20 fok valószínű. Vasárnap Vajdaság középső részétől dél felé haladva eshet az eső. A reggeli hőmérséklet ismét csökkenésnek indul, hétfőn pedig fagypont körüli értékek várhatók, a nappali csúcsok nem emelkednek 15 fok fölé.

A régióba is megérkezik a csapadék. Ez azonban lényeges lehűlést nem eredményez, 18 fok várható.

időjárás

Kapcsolódó tartalmak

Most

11:52

Holnap lesz az iskolai mészárlás évfordulója

Egy éve, hogy a belgrádi Vladislav Ribnikar Általános Iskolában az oktatási intézmény egyik diákja megölte kilenc társát és egy biztonsági őrt. Másnap az akkor 21 éves Uroš B. kilenc embert lelőtt Dubona és Malo Orašje falvakban.
09:06, Frissítve: 09:14

Mi drágul, mi nem?

Május elsejétől több luxustermék ára változik Szerbiában. Az áramért és a gázért ugyanannyit fogunk fizetni egész évben.
07:36

Pénteken lesz hűvösebb

Május második napján, csütörtökön változóan felhős égboltra számíthatunk. Változékony idő lesz, elszórtan esővel, zivatarral.
20:09, Frissítve: 20:32

A kormányprogramról vitázik a parlament

Miloš Vučević kormányalakító több mint három órán keresztül ismertette expozéját. Ezt követően megkezdődött a vita a köztársasági képviselőházban a kormányprogramról.

Népszerű

Elhelyezték az utolsó sínpárt Szabadka és Újvidék között

Gőzerővel haladnak a Belgrád-Budapest gyorsvasút Szabadka és Újvidék közötti szakaszának építkezési munkálatai. Ma délután Topolyánál lerakták a két vajdasági város között húzódó sínpár utolsó elemét, így a fővonal összekötöttnek tekinthető.