Ugrás a tartalomra

Időjárás – 2024.03.29.

2024.03.29
18:00
Forrás
Pannon RTV
Napos, szeles, nyárias idő várható az elkövetkező napokban. Csapadék sehol sem várható az előrejelzések szerint. A délutáni csúcsértékek a 28 fokot is elérhetik. Hőmérséklet-visszaesés jövő kedden várható.

Az előttünk álló éjszakán néhol felhők takarhatják az eget, számottevő csapadék azonban nem várható. Vajdaságban 11 és 13 fok közötti értékeket mérhetünk a hajnali órákban.

Nagyszombaton napos-fátyolfelhős időben lesz részünk, esni sehol sem fog. A szél viszont sokfelé élénk lehet. Nyárias időben lesz részünk, hiszen a délutáni csúcsértékek pedig akár a 28 fokot is elérhetik.

Húsvétvasárnap és húsvéthétfőn is marad a meleg idő – 28-29 fokig is felmelegedhet a délutáni levegő. A szél továbbra is erős lesz, néhol akár viharos is lehet. Hétfőn egyre több felhő érkezik fölénk, este többfelé záporok, zivatarok alakulhatnak ki.

A régió más országaiban is nyárias időjárás várható szombaton. Eső sehol sem valószínű, a szél azonban többfelé élénk lehet. A legmelegebb értékeket Szegeden, Belgrádban és Bukarest környékén mérhetjük ahol 28 fok is lehet.

időjárás

Kapcsolódó tartalmak

Most

Népszerű

Mi drágul, mi nem?

Május elsejétől több luxustermék ára változik Szerbiában. Az áramért és a gázért ugyanannyit fogunk fizetni egész évben.