Ugrás a tartalomra

Időjárás – 2024.03.30.

2024.03.30
18:00
Forrás
Pannon RTV
Meleg, nyárias időjárásban lesz részünk a hétvégén – a maximum értékek helyenként a 30 fokot is megközelíthetik. A szél továbbra is élénk lesz, enyhülés kedden várható.

Az előttünk álló éjszakán többnyire felhős lesz felettünk az ég, számottevő csapadék azonban nem várható. Vajdaságban 11 és 13 fok közötti értékeket mérhetünk a hajnali órákban.

Húsvétvasárnap először fátyolfelhők szűrhetik a napfényt, délutánra azonban megvastagszik a felhőzet. Élénk, helyenként viharos is lehet a délies szél, amely az esti órákra záport, zivatart is hozhat. Délután 28 fokot mutatnak a hőmérők.

Hétfőn már vastagabb felhők érkeznek fölénk. Egy közeledő hidegfront hatására többfelé kisebb eső is kialakulhat. A délutáni csúcsértékek megközelítik a 30 fokot.

Kedden többfelé fordul esősre az időjárás, a hőmérséklet is csökken, délután mindössze 17 fok valószínű. Szerdán és csütörtökön felhős-napos idő várható, 21 fokos maximumokkal.

Májust idéző időjárás várható a régió más országaiban is. A legmagasabb értékek 26 és 28 fok között alakulnak. Többnyire felhős-napos időszakok váltogatják egymást, többfelé erős lehet a szél. Esőre Szlovéniában lehet csak számítani, itt lesz egyébként a leghűvösebb is – délután mindössze 15 fokig melegszik a levegő.

 

időjárás

Kapcsolódó tartalmak

Most

19:37, Frissítve: 19:54

Nem hadászati nukleáris gyakorlatot tart Oroszország

Arra utasította az orosz fegyveres erők vezérkarát Vlagyimir Putyin orosz elnök, hogy készüljön fel egy olyan hadgyakorlatra, amelyen nem hadászati nukleáris fegyverek használatát fogják gyakorolni - közölte az orosz védelmi minisztérium.

Népszerű

Mi drágul, mi nem?

Május elsejétől több luxustermék ára változik Szerbiában. Az áramért és a gázért ugyanannyit fogunk fizetni egész évben.