Ugrás a tartalomra

Időjárás – 2024.04.01.

2024.04.01
18:00
Forrás
Pannon RTV
Hajnalban megérkezik a lehűlés és a csapadék térségünkbe, a hét első felében mindössze 20-21 fokot mérhetünk napközben, a későbbiekben pedig fokozatos felmelegedést tapasztalhatunk.

Ma este nyugat felől intenzív csapadékzóna érkezik, melyből sokfelé várható eső, zápor, egy-egy helyen az ég is megdörrenhet. Az egyre inkább északnyugatira, nyugatira forduló szél nagy területen megerősödik, főként az átvonuló hidegfront környezetében hirtelen viharos lökések is lehetnek. A legalacsonyabb éjszakai hőmérséklet 7 és 10 fok között alakul

Kedden élénk, erős, helyenként viharos lesz a nyugati-északnyugati szél. Visszaesik a hőmérséklet, a legmelegebb órákban 19-21 fok közötti értékeket mérhetünk.

Szerdán és csütörtökön eleinte napos, délután felhősebb idő várható. Csak helyenként fordulhat elő kisebb eső, gyenge zápor. Az élénk, erős déli-délnyugati szélben 17-21 fokra van kilátás. Pénteken is többfelé élénk, néhol erős lesz a nyugati-északnyugati szél. A délutáni órákban 21-24 fokot mutathatnak a hőmérők. Szombaton némileg tovább melegszik az idő, és egyre kevesebb felhő takarja majd a napot, délután 25 fokot mérhetünk.

A környező országokban is visszaesik a hőmérséklet holnap. A legalacsonyabb értékeket, 13-14 fokot Podgoricán és Szarajevóban lehet majd mérni. A legmagasabb nappali értékek 20-22 fok között mozognak majd. Elszórtan eső, zápor kialakulhat Szlovéniában, valamint Magyarország egyes tájain.

időjárás

Kapcsolódó tartalmak

Most

Népszerű

Előmajálisozott Horgos

Az egész napos rendezvényen családok, baráti társaságok, fiatalok és idősek egyaránt jól érezték magukat, mivel számos program közül válogathattak az érdeklődők. A rendezvény célja a közösség összekovácsolása, a barátkozás és a szórakozás.

Mi drágul, mi nem?

Május elsejétől több luxustermék ára változik Szerbiában. Az áramért és a gázért ugyanannyit fogunk fizetni egész évben.