Ugrás a tartalomra

Időjárás – 2024.04.08.

2024.04.08
18:30
Forrás
Pannon RTV
Nyárias időjárással kezdődött a hetünk. Az ország nagy részén sok napsütésre van kilátás az elkövetkező napokban, fátyol - és gomolyfelhők azonban előfordulhatnak. Csapadéktól sehol sem kell tartanunk. A maximum hőmérséklet elérheti a 28 fokot.

Az előttünk álló éjszakán kellemes időjárásban lesz részünk. Felettünk felhős lesz az ég, de csapadékra nem kell készülni. 12-13 Celsius-fokot mutat majd a hőmérő.

Kedden marad a napos-fátyolfelhős, nyarat idéző időjárás. A délies szelet többfelé élénk, erős lökések kísérhetik. Délután 27-29 fokig emelkedik a hőmérséklet.

Szerdán sok fátyolfelhő szűrheti a napsütést. A legmelegebb órákban 28 fokot mérhetünk.
Csütörtökre és péntekre változóan felhős-napos, de alapvetően száraz idő körvonalazódik. Az északias szél mindkét napon többfelé megélénkülhet. A nappali csúcshőmérséklet  26 és 28 fok között alakulhat.
A szombat is kedvez a szabadtéri programoknak, egész nap verőfényes napsütésben lesz részünk, 26 fokos csúcsokkal

Európa-szerte szép idő várható kedd. Nisben, Bukaresten, Kolozsváron, Zágrábban, Szarajevóban, Podegoricán és Szófiában zavartalan lesz a napsütés, a környező nagyvárosokban azokban helyenként felhős lehet az ég. Eső sehol sem várható. Belgrádban és Szegeden lesz a legmelegebb, ahol akár 29 fok is lehet. Leghűsösebb Sarajevóban lesz, ahol 22 fokos csúcsokkal számolhatunk.

időjárás

Kapcsolódó tartalmak

Most

14:39, Frissítve: 16:36

Kollégium vagy lakás?

Az egyetemi hallgatóknak továbbtanulásuk során számos költséggel kell számolniuk, az egyik ilyen a lakhatási kiadás. Legtöbben a kollégiumot választják annak kedvező ára miatt, de túljelentkezés esetén marad a lakás bérlésének a lehetősége.

Népszerű

Előmajálisozott Horgos

Az egész napos rendezvényen családok, baráti társaságok, fiatalok és idősek egyaránt jól érezték magukat, mivel számos program közül válogathattak az érdeklődők. A rendezvény célja a közösség összekovácsolása, a barátkozás és a szórakozás.

Mi drágul, mi nem?

Május elsejétől több luxustermék ára változik Szerbiában. Az áramért és a gázért ugyanannyit fogunk fizetni egész évben.