Ugrás a tartalomra

Időjárás – 2024.04.09.

2024.04.09
18:00
Forrás
Pannon RTV
Marad a napos-fátyolfelhős, nyarat idéző időjárás. Csapadék nem lesz.
Az ország nagy részén sok napsütésre van kilátás az elkövetkező napokban. A maximum hőmérséklet elérheti a 29 fokot.

Az előttünk álló éjszakán kellemes időjárásban lesz részünk, tiszta lesz felettünk az ég. 12-14 Celsius-fokot mutatnak majd a hőmérők Vajdaságszerte.

Szerdán sok fátyolfelhő szűrheti a napsütést. Egy hidegfront érinti hazánkat, melynek hatására többfelé megerősödik, viharossá fokozódik a szél. Csapadék azonban nem érkezik. Hőmérséklet kontraszt alakulhat ki egyes városok között, Zomborban 22 fokot mérhetünk, azonban a legtöbb településen melegebb lesz, átlagosan 29 fokot mutatnak majd a hőmérők.

Csütörtökön felhős és napos órák váltogatják egymást,  de csapadék nem valószínű. Maximum 26 fokot mérhetünk majd. Pénteken sok napsütés ígérkezik, majd a délután második felében észak felől erősen megnövekszik a felhőzet, a nappali csúcshőmérséklet eléri a 28 fokot.

Európa-szerte szép idő várható szerdán. Néhol felhős lesz az ég, azonban napsütésre az egész régióban számítani lehet. Zágrábban lesz a leghűvösebb, a legmelegebb órákban i s csak 16 fokok lesz. Szegeden azonban igazi nyárias időjárásra számíthatunk, verőfényes napsütéssel és 30 fokos csúcshőmérséklettel.

 

időjárás

Kapcsolódó tartalmak

Most

14:39, Frissítve: 16:36

Kollégium vagy lakás?

Az egyetemi hallgatóknak továbbtanulásuk során számos költséggel kell számolniuk, az egyik ilyen a lakhatási kiadás. Legtöbben a kollégiumot választják annak kedvező ára miatt, de túljelentkezés esetén marad a lakás bérlésének a lehetősége.

Népszerű

Előmajálisozott Horgos

Az egész napos rendezvényen családok, baráti társaságok, fiatalok és idősek egyaránt jól érezték magukat, mivel számos program közül válogathattak az érdeklődők. A rendezvény célja a közösség összekovácsolása, a barátkozás és a szórakozás.

Mi drágul, mi nem?

Május elsejétől több luxustermék ára változik Szerbiában. Az áramért és a gázért ugyanannyit fogunk fizetni egész évben.