Ugrás a tartalomra

Időjárás – 2024.04.10.

2024.04.10
18:20
Forrás
Pannon RTV
Csapadékmentesek lesznek a következő napok április közepéig. Változó felhőzetre vagy napos időre számíthatunk. A folytatásban több lesz a napsütés, ám a hőmérsékleti maximumok a maihoz hasonlóan, 23 fok körül alakulnak.

Az előttünk álló éjszakán megnövekszik a felhőzet. Csapadék nem lesz. Az északnyugati szél megélénkül, helyenként megerősödik. A legalacsonyabb éjszakai hőmérséklet 10 fok körül alakul.

Csütörtökön felhős és napos órák váltogatják egymást,  de csapadék nem valószínű. Felszakadozik, csökken a felhőzet, a fátyol- és gomolyfelhők mellett sok napsütés várható. Csapadék nem lesz. Az északnyugati szél gyenge vagy mérsékelt marad. A legmagasabb nappali hőmérséklet 23 fok körül alakul.

Pénteken sok napsütés ígérkezik, majd a délután második felében észak felől erősen megnövekszik a felhőzet, a nappali csúcshőmérséklet eléri a 28 fokot.
Szombaton napos időre számíthatunk gomoly-, illetve fátyolfelhőkkel. Csapadék nem valószínű. Több helyen megélénkül az északnyugati szél, majd délnyugatira fordul a légmozgás. Hajnalban 6 és 13, délután 22 és 27 fok köyött alakul a hőmérséklet.

A hét utolsó napján nagyrészt fátyolfelhős, napos idő várható, csapadék nélkül. Többfelé élénk, néhol erős lökések kísérik a délnyugati, déli szelet. A hajnali 14 fokról 25 és 30 fok közé melegszik fel a levegő.

Hétfőn napos időre számíthatunk, majd a késő délutáni, esti óráktól vastagszik a felhőzet és helyenként elered az eső, zápor, néhol zivatar is kialakulhat. A legalacsonyabb éjszakai hőmérséklet 9 és 16, a legmagasabb nappali hőmérséklet 24 és 30 fok között valószínű.

Európa-szerte szép idő várható szerdán. Néhol felhős lesz az ég, azonban napsütésre az egész régióban számítani lehet. Zágrábban lesz a leghűvösebb, a legmelegebb órákban i s csak 16 fokok lesz. Szegeden azonban igazi nyárias időjárásra számíthatunk, verőfényes napsütéssel és 30 fokos csúcshőmérséklettel.

időjárás

Kapcsolódó tartalmak

Most

16:01, Frissítve: 16:11

Verstappené a pole pozíció

A címvédő és háromszoros világbajnok Max Verstappen, a Red Bull versenyzője volt a leggyorsabb a Forma-1-es Miami Nagydíj szombati időmérő edzésén, így a vasárnapi futamot ő kezdheti majd az élről.
15:24

Kinek a tojása a legkeményebb?

34. alkalommal tartották meg a tojástörő világbajnokságot Mokrinban. A rendezvényt minden évben az ortodox húsvét napján tartják, ahova nem csak Szerbiából, hanem a világ több pontjáról is érkeznek résztvevők.
11:27, Frissítve: 16:09

Húsvéti liturgia Belgrádban

Az ünnepi liturgiát Porfirije szerb pátriárka felkérésére Aleksej püspöki méltóság szolgáltatta a belgrádi Szent Száva-templomban.

Népszerű

Előmajálisozott Horgos

Az egész napos rendezvényen családok, baráti társaságok, fiatalok és idősek egyaránt jól érezték magukat, mivel számos program közül válogathattak az érdeklődők. A rendezvény célja a közösség összekovácsolása, a barátkozás és a szórakozás.

Mi drágul, mi nem?

Május elsejétől több luxustermék ára változik Szerbiában. Az áramért és a gázért ugyanannyit fogunk fizetni egész évben.