Ugrás a tartalomra

Időjárás – 2024.04.11.

2024.04.11
18:00
Forrás
Pannon RTV
Napsütésben gazdag, nyárias idő várható az elkövetkező napokban. A nappali maximumok 25 és 31 fok között mozognak. Kedden egy hidegfront hatására csökkennek a délutáni hőmérsékletek, az időjárás pedig viharosra fordul az előrejelzések szerint.

Az előttünk álló éjszakán derült lesz felettünk az ég. A hajnali minimumok 11-12 fok körül alakulnak Vajadság-szerte.

Pénteken sok napsütés ígérkezik, a felhőzet csak délutánra vastagodhat meg. Az északias szél élénk lehet helyenként. Délután 24-27 fok valószínű.

Túlnyomóan napos, száraz  időjárásban lesz részünk a hétvégén is. Szombaton ugyan helyenként fátyolfelhők zavarhatják a napsütést, csapadék nem valószínű. 27 fokig melegszik délután a levegő. .

A régió más országaiban is napos, meleg, száraz idő várható pénteken. Budapesten 22, Szegeden 25 fokot mutat a hőmérő, Bukarest és Belgrád környékén pedig akár 27 fokig is felmelegedhet a levegő.

időjárás

Kapcsolódó tartalmak

Most

11:27, Frissítve: 11:51

Húsvéti liturgia Belgrádban

Az ünnepi liturgiát Porfirije szerb pátriárka felkérésére Aleksej püspöki méltóság szolgáltatta a belgrádi Szent Száva-templomban.

Népszerű

Előmajálisozott Horgos

Az egész napos rendezvényen családok, baráti társaságok, fiatalok és idősek egyaránt jól érezték magukat, mivel számos program közül válogathattak az érdeklődők. A rendezvény célja a közösség összekovácsolása, a barátkozás és a szórakozás.

Mi drágul, mi nem?

Május elsejétől több luxustermék ára változik Szerbiában. Az áramért és a gázért ugyanannyit fogunk fizetni egész évben.