Ugrás a tartalomra

Időjárás – 2024.04.20.

2024.04.20
18:00
Forrás
Pannon RTV
Feltámad a szél a következő napokban, véget érnek a száraz nappalok, de azért a nap is megcsillogtatja sugarait. Vasárnap már többnyire borult, felhős idő várható, egyes helyeken már az esti órákra megérkezik a csapadék.

Az éjszaka csendes és esőmentes lesz, a szél viszont Zomborban már ma megmutatja erejét. A legtöbb helyen a holdat és a csillagokat is láthatjuk, kivéve Kúlán, ahol a felhők birtokolják az eget. A jó hír, hogy az itt élők hőmérője mutatja majd Vajdaságban a legmagasabb értéket, 14 fokot. Versecen 9 fok lesz a maximum érték, a többi településen pedig 11 és 13 fok valószínű.

Vasárnap főként a nyugati tájakon eshet, illetve Zentán. Északon szárazabb, naposabb időre van kilátás. Máshol erősen felhős, borult lesz az ég. Erős, helyenként viharos lesz az északias szél. Hajnalban a derültebb, szélcsendesebb helyeken ismét kialakulhat gyenge fagy. Napközben 16-18 fokot mérhetünk.

Hétfőn a gomolyfelhős idő mellett hosszabb-rövidebb időre kisüthet a nap. Eső, zápor, néhol zivatar bárhol kialakulhat Vajdaságban. 16 fokig melegszik a levegő. Kedden ismét erősen felhős, borongós, esős idő várható, éppúgy, mint szerdán. Csütörtökön bízhatunk több napsütésben és elvonulnak az esőfelhők. 16 és 18 fok között ingadozik a délutáni maximum hőmérséklet.

Európát tekintve változékony időjárás tapasztalható. Feltámad a szél Szegeden, Nišben, Zágrábban és Ljubljanában, de a többi városban is meg-meg erősödhet. Megérkezik a csapadék is a legtöbb helyre, viszont a napos órák száma egy kicsik enyhít a szomorúságunkon.

időjárás

Kapcsolódó tartalmak

Most

14:39, Frissítve: 16:36

Kollégium vagy lakás?

Az egyetemi hallgatóknak továbbtanulásuk során számos költséggel kell számolniuk, az egyik ilyen a lakhatási kiadás. Legtöbben a kollégiumot választják annak kedvező ára miatt, de túljelentkezés esetén marad a lakás bérlésének a lehetősége.

Népszerű

Előmajálisozott Horgos

Az egész napos rendezvényen családok, baráti társaságok, fiatalok és idősek egyaránt jól érezték magukat, mivel számos program közül válogathattak az érdeklődők. A rendezvény célja a közösség összekovácsolása, a barátkozás és a szórakozás.

Mi drágul, mi nem?

Május elsejétől több luxustermék ára változik Szerbiában. Az áramért és a gázért ugyanannyit fogunk fizetni egész évben.